Creme omelett

Det blev ytterligare åtta cacher under söndagen, då vi lyckades pallra oss ut för att handla. Glömde kameran dock, vilket var typiskt, då Oo lyckades gå genom isen i Lindomerondellen! Jepp, en rondell som ser ut som en munk där ett dike rinner igenom. Där stack våra huvuden upp för rundkörande bilister! Stötte på ett annat cachande par vid Lindome kyrka, så det var bara att följa deras spår i snön!

Efter Ica Maci i Mölndal stod vi sedan i köket hela kvällen för att färdigställa tre köttfärslimpor som resulterade i åtta matlådor, inklusive middag. Oo skalade femtioelva tusen potatisar för potatismos och jag grät över nittioåtta hundra lökar som skulle stekas.
Min före detta lärarkollega Katrin hävdade någon gång att Creme Brulee minsann var väldigt enklet att göra själv. Det fastnade i bakhuvudet på mig, så i helgen gjorde jag slag i saken. Här skulle prövas! Enligt receptet såg det faktiskt inte så megasvårt ut, men det tog lite tid innan gräddning, avsvalning och gratinering var klar. Förväntansfullt satte jag skeden i den, för att upptäcka att konsistensen inte var särskilt krämig, utan snarare geléliknande. Okej, sprolla roll så länge smaken är som den ska, men besviket kunde jag bara komma fram till att jag på över två timmar bara lyckats åstadkomma någon form av geléomelett med sött skal! Måste ha varit en äggula för mycket eller nåt, för min tjurighet att fortsätta äta bara för att jag nu omakat mig att göra den, medförde att jag bara blev lätt illamående.
Ett annat recept får prövas, för jag ger inte upp!

Direkt efter jobbet idag ska vi mötas upp på Nordeakontoret i Sävedalen. Vi ska träffa vår nye bankman och kolla över våra konton och sådant.


Kommentarer
Postat av: Anna

Bättre lycka nästa gång. :o)



Hoppas ni blir nöjdare med den här bankmannen. ;o)

2010-01-25 @ 09:33:46
Postat av: Linda till Anna

Ja, jag hoppas det! Xo)

2010-01-26 @ 08:31:24
Postat av: Daniel

Bjud mej sen!

2010-01-26 @ 10:02:53
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0