Snart!

Hade ingen lust att betala 75 spänn för en macka och dricka, utan tog fyra bitar ris och fisk för 40 istället. Hm. Men fick lite i maggen i alla fall innan jag gjorde lite ärenden i Frölunda torg. Den är under viss om- och utbyggnad och kommer att bli ett riktigt stort shoppingcenter när allt är klart. Stod emot semlorna som frestade överallt och köpte mig två par trosor på H&M istället. Hittade en riktig liten fyndbutik på utsidan kallad "Kortbutiken", där samma grattiskort och liknande som man hittar på typ Gallerix, här bara kostade en till sex kronor! Trettio procents rabatt dessutom och man tyckte nästan synd om affärsinnehavaren. Fast jag klagade inte! :o)
Hittade en annan spännande butik också i den nybyggda delen: Bräutigams! Jag är ju inte så mycket för marsipan, men små bitar av denna är rackarns gott! Men smakar det så kostar det! Dessutom hade de sådana där handgjorda praliner och annat lyxigt gott som man unnar sig allt för sällan, vilket inte är så konstigt med tanke på att de tar tio spänn för en pralin!

Fullt ös på combatpasset och hemma sent. Väl hemma upptäckte jag att handväskan med kamera och plånbok hängde kvar i instruktörs-rummet. Inte mycket att göra. Packade och förberedde inför Stockholm eftersom jag åker direkt efter jobbet och så lite turbomys i soffan lagom till tionyheterna.
På grund av min glömska blev det till att kliva upp tidigare för att brumma söderut där min väska tittade anklagande på mig när jag hämtade den från dess krok.
I den tighta 180 graders svängen från parkeringen står en liten skåpbil fastkörd i snön. Kurvan är snorhal, så jag glider till stopp och erbjuder mina tjänster. Det går fort att vända Gulingens rumpa till, haka på bogserlinan och dra upp honom och sedan nöjd med dagens goda gärning fortsätta till jobbet.
Snälla systeryster tar emot när jag rullar in sent ikväll, och enligt henne ska det inte vara särskilt svårt att ta sig ut till Arlanda. Jag som tänkt en tidsmarginal och lämna Spånga minst en timme innan Annas ankomst, fick höra att en halvtimme skulle räcka gott.
"-Även om man kör vilse?" Bräker jag osäkert, men försäkras om att det är raka spåret fram till terminalen. Jahapp. Ska bara försöka ta reda på vilken terminal det är.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! Jag håller med, det är enkelt att hitta på Arlanda. Gissar att du ska till inrikes och terminal 4 (lättaste stället att hitta till där). Följer du skyltarna terminal 4 alt. Sky city kommer du rätt. Skulle det bli fel och du kör förbi avfarten till parkeringen så fortsätter du bara för vid utfarten kan du svänga vänster och så kommer du tillbaka. =) Glöm inte p-biljett för det snurrar lapplisor där ute hela tiden. Lycka till och hoppas du får en trevlig helg!

/Camilla

2010-02-05 @ 10:51:11
Postat av: Linda till Camilla

Undrar om parkeringsavgiften motsvarar en p-bot? Xo) Men ok, med skyltar och gps borde det inte gå fel! Tacktack! :o)

2010-02-05 @ 11:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0