Lalala

Vår lilla gång upp till huset börjar få riktigt höga kanter nu! Myysigt med riktig vinter!
Det blev en deltagare och hon ville köra så det blev privatcombat för hela slanten! Hon hade bara kört två andra gruppträningar förut, så hon var verkligen nybörjare men duktig! Det är så härligt att se när de verkligen kämpar och försöker, biter ihop och kör på trots att koreografin inte sitter eller orken tryter! Får se om hon dyker upp fler gånger, hon sade att det var kul iaf :o) Eftersom det ju bara var vi två kunde jag coacha mycket teknik och visa rörelserna ordentligt. Därför skippade jag muy-thailåten för annars hade det nog blivit lite väl forcerat, samt att vi dragit över tiden ännu mer.

Hemma sent efter lite proviantering på Ica, men ändå före Oo som hälsat på Andreas efter jobbet. Det blev just inte mer än middag förrän det var dags att krypa till kojs.
Idag blir det något fler deltagare, och från och med nästa vecka blir det tre combatpass i veckan. Oos innebandy idag är inställd så jag får sysselsätta mig själv och äta något innan träningen.
Vår nye bankkille var ju sjuk dagen vi skulle ha möte, så nu har han hört av sig om ny tid. För oss är det ju bara sena tider som funkar, och han jobbar bara sent måndagar och torsdagar, dagar då jag har pass. Perfa.
När jag sopade utanför entrén lyckades jag stöta till den stora lyktan vi hade hängandes intill. Kras! Och alla utom två glas i spillror. Skit också då jag verkligen gillade den lyktan!

Hemma sent idag också och så packa eftersom jag åker mot Stockholm direkt efter jobbet imorgon. Lade in Nina och Anders, Arlanda och lite mer i GPS:en igår så det är gjort. Ska nu bara vara att trycka och följa! :o) Snö i all ära, men när jag kör imorgon, samt när Anna ska upp i luften får snöovädren gärna hålla sig undan. Minns när jag hade köpt Gulingen och skulle köra hem. Det var söndag och jag skulle hem för att ha en combatklass på eftermiddagen. Det var snöfall och moddigt och jag blev mer och mer stressad och orolig att jag inte skulle hinna hem till Stenungsund. Hann precis men hade axlarna fortfarande under öronen och stressen som sabbade koreografin att det blev en av mina sämsta klasser hittills. Usch! Så lär det inte bli ikväll hoppas jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0