Snö och gala

Oo på väg över Heden mot en översnöad Goldie. Det är vinter i Göteborg, den första riktiga vintern jag upplevt här sedan jag flyttade ner och I love it! Oo knorrar bakom ratten och muttrar över värdelös skottning. Tja, snösvängen är ju inte riktigt av samma kaliber av begripliga anledningar, men så länge jag inte har bråttom någonstans har jag inget emot att putterköra i snömodden. Eftersom vi lite oväntat fick gå på idrottsgala igår, samåkte vi hem och till skillnad mot många av de vägar vi körde och passerade, så hade vår snöröjare nyligen rensat våra snirkelvägar in i skogen! Skottade undan plogvallen och det värsta på infarten innan vi gick in i värmen. Det kom ytterligare lite snö under natten, så det var precis att vi kom upp för backen imorse! Väl i stan fick jag ta tillbaka min Guling som fått stå och tina upp i deras varmgarage. Pytsade i resten av den koncentrerade spolarvätskan, så nu ska den banne mig inte kunna frysa!
Eftersom vi möttes upp direkt efter jobbet fick det bli middag på "Lasse på Heden", och på vägen till Skandinavium kunde vi naturligtvis inte motstå frestelsen.

Den lilla godispåsen på dryga kilot!





Själva Samsung-galan bjöd inte på särskilt mycket besökare, men vi hann precis se Mix Megapols trafikrapportör PipiStrello åka på dyngtjong av juniortjejerna på 60 meter! :o) Han hade visst sagt något om att tjejer var långsammare än killar eller nåt, varpå radiokollegan Anna härsknade till och ordnade så han fick springa på galan! Hahaha! En annan gång han uttalat sig negativt om kvinnliga förare fick han strippa i ett skyltfönster för att samla in pengar till Stadsmissionen. Fniss! 
Annars satt vi där en stund, tuggade godis och klappade händer till stav- höjd- och trestegshoppare. Besåg Christian Olssons comeback samt Patrik Sjöberg och Stefan Holm vid någon talangprisutdelning innan vi skyndade oss hem (så gott det gick) genom snön till säsongspremiären av House.

Har tre bokade till kvällens pass i Sisjön, så får se om de alla kommer.




Avslutar med en bild på Oo från då vi möttes på Heden efter jobbet. Han hade promenerat genom stan och var så snöig och söt. Min Oo! Love him!




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0