Skärpning!

Vad är det med folk? En snöröjare blir nedslagen av en man som är missnöjd med snöröjningen! Klagomål på förbipasserande plogfordon som stör nattsömnen. Utskällningar och ilska mot inplogade bilar, vallar utanför entréer och snöhögar som skulle ha lagts där istället för där. De arma snöröjarna jobbar dygnet runt för att vi ska kunna ta oss fram på vägarna och så gormar somliga för att de måste skotta fram sin bil eller kliva/pulsa över en vall! Visst, vallarna kan vara riktigt jobbiga med stenhårt packad snö, man kanske är gammal, har ryggproblem eller inte ens äger en spade, men vad fanken kan den utarbetade stressade snöröjaren göra åt det? Ska han gå ut och skotta fram alla bilarna sedan han plogat vägen längs de står? Då skulle inte många vägar hinna röjas! Bortskämda gnälliga människor som bara förväntar sig att alla andra utan dom själva ska göra något när omständigheterna är extrema och låter sin ilska gå ut över de stackars underhuggarna. "Snöröjningsmaskiner attackerats i bostadsområden av människor utrustade med skyfflar"!? Herrejösses, är vi i Sverige eller? Hjälp till och använd skyfflarna till det de är till för istället! Skämmes ta mig '%#!&!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Det verkar ligga mycket frustration i luften de här dagarna. Här uppe klagas det på kylan. -28 idag. Men klä på er säger jag och njut av vintern! Hellre -28, snö och strålande sol än slask, regn och gråa moln. :o)

2010-02-24 @ 10:55:26
Postat av: Linda till Anna

Håller med! Vad annat kan man göra än att gilla läget när vädermakterna visar sin kraft? Och precis...hur kul är det med slask och regn? Nej usch!

2010-02-24 @ 11:15:05
Postat av: Daniel

Jisses!



Det var ju verkligen onödigt. Våld e aldrig ok

2010-02-25 @ 08:38:43
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0