Pigg å glá, det e já!

Går man och lägger sig innan klockan så vaknar man följdaktligen rätt tidigt också. Hade lagt mig och slocknat strax efter OS-tjejernas tremil där Kalla tog en femte(?)plats. Klockan hade knappt passerat sju när jag gav upp och betecknade dagen som börjad. Tjurlåg dock en stund med näsan i Majas päls och funderade på hur denna dag skulle se ut. Kände nämligen en omotiverad lust att baka! Kanelbullar, muffins kanske, eller nåt med nåt klet. Bullarna frestar mest faktiskt, men ska det bli sådana så måste jag åka och handla och motiverad vet jag inte om jag är. Någon måtta får det väl vara? Har kört igång ännu en tvättmaskin i varje fall.
Melodifestivalen igår: Gillade inte Jöback alls faktiskt, medan Pernilla hade en riktig schlagerdänga. Jag har sett Jöback på nån show som jag nu inte minns namnet på men vill minnas att han inte heller då imponerade på mig. Jag tror jag finner rösten för ljus och "pojkaktig" som passar sig bättre till Disneys Alladin tillsammans med prinsessan Sofia Källgren eller vem det nu var.

Oo dyker upp någon gång vid lunchtid eller nåt, men lär ju inte vara på sitt mest formstarka humör. Kanske jag ska ge efter för bullfrestelsen ändå? Åka ända till Gunnilse för ett paket jäst? Hm. I vilket fall så ska jag käka frukost i form av plastkorv med risgrynsgröt först. Gotti!


Kommentarer
Postat av: Anna

Å mindre pigg e ja. :o)

2010-02-28 @ 09:30:39
Postat av: Linda till Anna

Hehe, just det. Somliga har ju råkat på lite oplanerade festligheter denna helg! ;o)

2010-02-28 @ 10:46:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0