Konstig känsla

Jag vaknade imorse och kände direkt att något var annorlunda, men vad? Låg och funderade tills jag insåg vad det var: Jag har inte ont i ryggen! Whats wrong liksom!?

Tak rasar in, bilar i diket, isklumpar över resenärer i Centralstationen, sophämtning som inte kommer fram och kaos i kollektiv-trafiken. Stora flingor föll tätt på vägen till jobbet och bilkön snirklade sig framåt i fem kilometer i timmen. Det är dötrist för somliga, livsfarligt för andra, kallt javisst, men också helt... helt enkelt underbart! Oo var morgongrinig och tyckte det var dags för vårvärme medan jag förtjust betraktade de gigantiska snösjoken.
Hade jag varit pendlare i behov av kollektivtrafik så visst, jag hade kanske varit lika trött och grinig på snön som många andra, men nu är jag inte det utan njuter av denna riktiga vinter, vilket ingen nog kunnat undgå.

Vi blev faktiskt sex stycken deltagare igår igen! Tre nya som aldrig provat combat förr som alla var jätteduktiga! Stelheten i kroppen kändes som vanligt inte alls när man väl körde igång. Kul!
Väl hemma ställde Oo fiskgryta på bordet innan jag fick slappna av lite i soffan en stund till CSI NY. Därefter var det sängläge direkt där jag somnade ganska fort. Oo däremot fastnade i eniros skattjakt som faktiskt var rätt kul. Bra gjord och som en annan skattjagare kommenterade: "Som geocaching hemma i soffan-Soffcaching!"
Och apropå caching så gav sig Oo ut på FTF-jakt efter jobbet igår! FTF = First To Find. Han får ett automatiskt mail som underrättar om en ny cache placerats ut i området, men när han kom tid var redan en annan där, och när de tillsammans sedan hittade cachen så hade en tredje redan varit där några minuter tidigare!
Själv ska jag skippa lunchen och cacha istället med Mikael idag. Frihamnen står på programmet, så får se hur många vi lyckas hitta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0