Viktig fråga, eller inte.

Ajajojojuj! Efter jag suttit en god stund och reste mig upp kändes minsann höfterna! Inte den där skärande blixtsmärtan dock, men jag är inte i form för ett combatpass precis! Hohoho, här kommer ankan!
Men hur som helst, när jag smörade min femtioelfte macka erinrade jag mig att många smörar denna typ av bröd på andra sidan. Det som för mig är baksidan, eller snarare undersidan. Dessa hävdar stenhårt att det ju är den självklara sidan, men liktydligt för mig som att lägga gurkan under osten - helt bakvänt! Så, visst har jag rätt? Min bild visar ovansidan, vilket är den självklara sidan för smör och pålägg! Och ja, det är gott med mycket smör! Hyvlade bort några centimeter ost för lite marginal från dess mögliga yttre, och dög resten till Fia så dög det till mig! Ibland är jag synnerligen petig med maten, och ibland inte...

(Rätta sidan upp!)



Kommentarer
Postat av: Anna

Helt rätt sida att smöra på enligt mig. :o)



Jag skulle slängt osten. Vill knappt peta i matprodukter där bäst före datum passerats - om så bara för en dag. Jag var till och med ännu petigare som gravid. :o)

2010-12-09 @ 21:26:22
Postat av: Linda till Anna

Visste väl att du hade koll! ;o)



Fast mjölk burkar jag vara väldigt kinkig med, och kött. Men när så Johan inte har några problem med en överskriden vecka kan det bli lite diskusioner! Xo)

2010-12-09 @ 22:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0