Let it snow!

Tunt, men ändock snöfall på utsidan! Wee! Skottat lite, fyllt på fågelmatarna, dammsugat, dammtorkat, bytt sängkläder och barnsäkrat lite. Nu värker ryggen och gången är extra stel, men det känns bra att ha fått detta gjort! Oo har barnsäkrat det mesta i köket samt fixat grinden till lofttrappan då den monterats helt konstigt av de tidigare ägarna. Göromålen har dessutom kompenserat gårdagens komaläge då jag var som en zombie!

(Mummafrukost!)








Följde med och tittade på när Oo körde sitt andra innebandypass för dagen - ett inhopp i en Korpenelitmatch! Kan ju inflika att Oo var en av de äldsta i laget! Hihi!
Därefter blev det en cache innan halvdan storhandling i Partille. Sedan var jag helt slut! Däckade i soffan, helsäker på att klockan var minst halv tio när den inte ens var halv sex. Slumrade lite men låg mest annars och gjorde nada och lite mindre. Det resulterade i att jag fick värk i hela kroppen och en tvångsliknande känsla av att göra desto mera idag!

Nya provisoriska möbleringen. Granen har flyttats undan såpass att den får huka mot taket och sofforna känns en kilometer lång så som de nu står. Vi kommer att sitta som sparvar på rad på julafton, men det är stor härlig yta framför tv:n. Vi fann det trevligt med en extra soffa, men nu inser vi också hur otroligt den "stängde till" vår öppna planlösning, så vi får se hur vi gör beträffande möbleringen sedan.
Soffan till höger står nu i alla fall delvis över skadan i golvet, och varför vi ställt dom så långt bak som vi nu gjort är för att skärma av den med avdelnings"byrån" som skymtar till höger och hela vägen till fönstren. Ser lite udda ut med tre olika mattor intill varandra framför sofforna, men det är perfekt för det kalla golvet.

Brr, efter att ha flängt omkring och svettats sitter jag nu och fryser. Den lurande huvudvärken vill inte riktigt ge med sig heller så ett bad kanske inte är så dumt nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0