Dan före doppare

Oo sitter och jobbar mitt emot mig och två nyduschade små illbattingar tassar omkring i bakgrunden. Jag är förundrad över att de sovit/legat till nästan åtta utan särskilt många nattliga vaknanden vad jag uppfattat. Hehe, hur får man sådana barn?

Idag är det sista matinköpen på listan, bland annat ska grisfötter hittas - bläh. Jag har faktiskt smakat det när jag var barn, hos grannen och kan inte påstå att det var något som tilltalade mig varken visuellt eller smakmässigt. Framför allt visuellt! Brr!

(Wroom, wroom!)


Kommentarer
Postat av: Anna i gbg

Vad fint och mysigt ni verkar ha det :-) Jag har precis flyttat och bor i ett kartongkaos och kommer inte ha nåt juligt hemma alls... men jag drar till mor och far och får lite gran och julbord iallafall :-)



Måste bara fråga en sak... har läst det flera ggr nu, du nämner cache i var och vartannat inlägg och när man inte fattar vad det är så blir man ju rätt nyfiken ;-) Du har säkert förklarat nångång vad det innebär, men när man inte vet vad man ska leta efter svaret så känns det enklare att fråga :-) Vad är detta cache som du pratar om hela tiden? God Jul till er!

2010-12-23 @ 12:46:05
Postat av: Linda till Anna

Ah, jobbigt med flyttstök, och så just nu! Men kanske en trevlig flytt ändå? Gott att du får lite firande hos föräldrarna iaf! :o)



Ett inlägg som förhoppningsvis förklarar alla mina "cache" ligger ute nu! :o)



God Jul!

2010-12-23 @ 16:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0