Boost

Är det bara jag som gillar att dammsuga? Som finner en primitiv tillfredsställelse av rasslet i slangen och synen av dammråttor som sluuurpas in i munstycket? Fick värsta energiboosten och har förutom att vika tvätt och köra igång en ny maskin, dammsugat, skurat toaletten och hela huset. Till och med lyft på soffkuddarna och jagat ifatt ett kilo popcorn, fast gått runt mattorna så det kanske går på ett ut. Att skaka eller lyfta på mattor kändes för ambitöst. Väntade mig ett "kla-klonk" genom slangen á la försvunnet Ferraridäck till Arons leksak, men varken det eller drakflygaren modell Playmobil har återfunnits. Bara ett barn vet vart sådana prylar kan stoppas!

Aah, ordingen så gott som ordningställd! Inte vet jag vem det var som uttryckte en form av gillande över jul- och leksakskaoset på juldagen. Måste ha varit tillfällig sinnesförvirring.
Nu återstår bara en tur till tippen och återvinningscentralen med de tre säckarna skräp och annat bråte som har fått ge plats för det nya bråtet! Men det ska erkännas att det som tur var inte blev så mycket sådant denna jul. Inga pinsamma incidenter med oönskade klappar man inte vet vad man ska göra utav för att inte såra givaren. Att sälja oönskade klappar har visst annars blivit mera accepterat, och annonserna på Blocket så här dagarna efter jul har ökat markant.

Vi ska försöka plocka undan julen också relativt snart så att det är gjort innan Ronja anländer. Kan ju vara bra att inte ha det hängande till midsommar någon gång då tiden och energin kanske återvunnits för ett sådant projekt. Hur vi ska få ihop tremetersgranen ska bli väldigt intressant, varenda liten kvist ska ju vikas/böjas in för precisionsplacering i kartongen!
Dessutom skulle jag vilja få upp fågelholkarna i våra träd här utanför, det kommer att bli så fint! Fast än är det ju ett tag kvar till inflyttning så det kanske kan läggas lite längre ned på prioriteringsskalan. Även nya brevlådan får kanske vänta tills vintersnön försvunnit.

Vackert ute nu med strålande sol över vinterlandskapet! Vi har ju fått så pass med snö igen att träden är så där mysigt vitklädda!

Nu har jag fått pusta lite efter städraiden, så kanske jag ska ta tag i det som jag tänkte från början? Handla och posta DS-laddaren, och om Oo orkar upp ur sängen (där han spelar mitt spel på sitt DS med jobbdatorn i knät) också ta dagens cache. Den måste ju tas, så lika bra han hakar på!
Nu måste jag snyta mig igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0