Nästa kväll

Combaten gick rätt bra faktiskt! Gömde mig längst bak och fick springa ut och pinka en gång :o) Vid första roundhousekicken var jag antagligen inte tillräckligt varm, eller så slarvade jag med tekniken, för det högg till rejält i de där ligamentstrakterna. Blev lite förskräckt och tog det lite lugnare vid resterande kickar av den typen. Att hoppa gick sådär då det kändes som blåsan nästan skulle sprängas, så sista powerlåten var egentligen den enda där jag verkligen kunde släppa lös ordentligt, förutsatt att jag höll tillbaka lite på jumping jacks-hoppen. Fick inte ta ut mig så som man kan göra, men svettas och jobba lite i varje fall. Skönt! Känner faktiskt inget speciellt i kroppen dagen efter, men vi får väl se. Magen kändes möjligtvis liksom lite extra spänd en stund efter passet, ungefär som att "upphängningen" fått jobba hårdare.
Kul att träffa sina gamla deltagare, och Ylva frestade mig faktiskt ganska hårt när hon frågade innan starten om jag inte ville göra henne sällskap där framme! Xo) När vi väl körde igång var jag dock glad att jag sagt nej, för även om det gick rätt bra, så kunde jag ju köra långt ifrån lika "snyggt" och kraftfullt som man bör där framme!

Väl hemma väntade en över-raskning! "Ogräshögen" längs vår gång som vi fört en ojämn kamp emot, var "plöjd" och den gigantiska emballagehögen från utemöblerna brann friskt i tunnan! Dessutom väntade en stor hög med ved på baksidan intill vedförrådet på att staplas på plats. Oos föräldrar hade kommit ned från Landet med veden samt jordfräsen! Underbart att bli av med den där fula eländiga skräphögen! Dessutom var de första grejerna till trappen inhandlade, så man nu kan få ett första intryck av hur den kan komma att bli också!

Jepps, rejält bred ska den bli, och längs den bortre kanten tänkte vi en form av avsatser för blomkrukor eller nåt.
Till höger skymtar päronträdet vi fick i bröllopspresent. Det växer och frodas, och tre-fyra små päron har minsann tagit form! Tyvärr mår äppelträdet inte lika bra. Oförstående har vi noterat hur dess gröna frodighet vissnat, tills vi tittade närmare. Barken är avskalad en bit ovan marken hela vägen runt, så antagligen har något djur varit i farten! Fy vad tråkigt, men nu är det päronträdet som ska kläs med sådan där plaststrumpa så snart som möjligt!
Kanske krusbärsbusken får ta äppelträdets plats? Tror det kan vara lite för mörkt där den nu står på andra sidan huset. Vinbärsbuskarna ser också lite småledsna ut, men jordmånen var inte den bästa där heller. Det är inte mycket utrymme nedåt innan man träffar på sprängstenen... Frågan är om hösten är den bästa tiden att flytta träd och buskar?

Oo ska på GAIS-match ikväll och kommer hem rätt sent. Imorgon eftermiddag drar han för träff med whiskeyklubben nere i Fjärås eller nåt denna gång och blir borta till söndag. Sedan skulle kanske hans föräldrar komma och påbörja trappen på söndagseftermiddagen. Tja, det är ju bara nästa helg och sedan är Andreas och Tomas baluns helgen därpå, och då vore det onekligen trevligt att ha trappen klar! Jag får se hur jag tillbringar min Oo-fria tid, men röja och greja på insidan behövs ju alltid. Dessutom har jag en hög med ved som väntar på baksidan! Hoppas det blir ok väder bara. Imorse hade vi nio plusgrader ute. Dags att börja peta på termostaterna hemma! Xo)


Kommentarer
Postat av: Anneli

Den 29 september kl 18.00 kör de gravidyoga i Sisjön. Ha det så bra. Rebecca hälsar

2010-08-28 @ 09:20:57
Postat av: Linda till Anneli

Hej och tack! Jag har mailat dig!

:o)

2010-08-28 @ 17:00:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0