Lunchtid

Ett exempel på vår förmåga att ta hand om blommor. Oo tyckte att det var liite grönt på några ställen, men jag tror nog hoppet är ute! :o)
Låg och drog mig förvånansvärt länge idag sedan Oo klivit upp tidigt, han somnade typ halv tio eller nåt. Ryggen bråkade lite, men inte så illa att jag inte kunde ligga kvar. Gött!
Riktigt härligt väder idag, soligt och varmt. Jag har röjt lite, kört två tvättmaskiner och oljat "däckstolen". Rotade runt i skrubben och hittade kassen med mammakläder jag fått låna av Elin. Fick den så tidigt att jag hunnit glömma (förtränga?) den. Kikade lite och det var ju grymma grejer som amningströjor och mysbyxor! Tusen tack Elin!

Till kvällen tänkte vi dra in till stan en sväng och flanera lite på Kulturkalaset. Oo är sugen på att besöka Ostindiefararen, så har de fortfarande öppet kan det bli så. Längesedan jag var inne i stan för annat än specifikt ärende, så trevligt att bara åka ner för att bara vara och kika på lite folk.  


Kommentarer
Postat av: Anna

Mmm... Det är klurigt med blommor - måste ju ha vatten hela tiden. Mina mådde som bäst när jag var student, undra varför. ;o)

2010-08-14 @ 13:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0