Lite missvisande

Man kan ju tro att jag är arbetslös nu att döma av min header! Inget ordningsvakteri, inget instruerande. De extrajobben är ju så enkla och illustrativa att ett foto räcker, men hur visar man att man är IT-konsult? En bild där man sitter och hukar vid en dator? Kul. Och då kan man ju lika väl vara webbdesigner, marknadsundersökare, revisor eller spelberoende? Att bara skriva IT-konsult bryter ju hela stilen! Har funderat på att göra om headern helt, men det är inte högt på priolistan precis. Skulle ju liksom vilja att den är förklarande, så en läsare inte behöver undra om Maja och Fia är riktiga barn med bulimi eller konstant magsjuka, att Oo faktiskt är min älskade make och inte någon Mollgan, och Gulingen min bil och inte ett anonymt snedögt syskon! För de som känner mig är det ju inga problem, men vet själv hur förvirrande och störigt det kan vara att läsa en blogg där namn nämns utan att man har en aning om det är vän, släkting, en kakadua eller kollega.
Men å andra sidan, who cares? Typiskt mig att få för sig att vara överdrivet snäll mot okända människor. Släppte in två i bilkön till jobbet idag, och är det bara jag som faktiskt har gjort en u-sväng (eller två blev det ju) för att plocka upp en liftare?

Har haft utbildning med en kinesiska, och hon var väldigt lik min syster ibland! En del skulle säkert säga att hon var lik mig... vi gulingar liksom, sneda ögon, svart hår och plattnosade :o)
Tyckte dock det var lite kul när hon försynt frågade om jag också var asiat, för jag hade ju sådant typiskt.... hår! Haha, ja det är ju det mest iögonfallande? :o)
Snart dags för combat. Jag är faktiskt lite nervös! Kommer att kollapsa eller nåt. Måste ju visa mig hurtig för mina gamla deltagare! Xo)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0