Fäärdig!


Min älskade duktige Oo! Altanen är färdig och den är stoor! Omkring 40 kvm tippar Oo, endast entrésidan alltså. Räknar man totalaytan från andra skjutdörrsidan, framsidan och till entrén landar vi på omkring 100 kvm! Vi funderar på att anordna en bal! ;o)
(10 juli)(Idag, 22 aug)Till veckan kommer Tomas för att de tillsammans ska kika på hur de ska konstruera trappan. Det är ungefär 80 cm från marken och upp där den ska vara, så det är en ganska rejäl kant där det är som högst.

Jag har skruvat lite trall och klippt gräsmattan där ett oräkneligt antal minigrodor och en gigantisk padda räddades. Nu tar vi det lite lugnt några minuter innan en dusch och tur till Bäckebol. Säsongen är ju slut för utemöbler, men vi ska ändå ta en kik och se om vi hittar något vi gillar. En frukostgrupp hade vi också tänkt hugga, kanske på Ikea.

I september ska vi upplåta vår enkla boning för ett 60-årskalas och då vore det onekligen trevligt om vi hade något annat på vår fina altan än sopkvastar, några tomma krukor och udda plaststolar. Nej, det är inte någon äldre släkting som ska firas, fast släktskap skulle man nästan kunna hävda i form av broderskap även om det är mer på det mentala än biologiska planet. Det är nämligen Andreas som ju fyllt 30 som ska ha kalajs! Då hans barndomsvän Tomas också fyller 30 detta år slår dom ihop sina påsar och anordnar stort kalajs på en och samma gång. Jag vet inte om de är medvetna om risken av ett visst svinn av gäster längs kringelikrokarna hit ut till bushen, men de har fått vår vägbeskrivning sedan vår bröllopsfest att återanvända, och vad jag vet fick vi hit alla gäster som vi väntade då! Okej, några kanske hamnade lite fel, men mobiltelefonin är fantastisk, och bättre sent än aldrig! :o) Kul ska det bli i varje fall!


Kommentarer
Postat av: Anna

Bra jobbat! :o)

2010-08-22 @ 14:26:41
Postat av: Stefan

Instämmer med Anna!! :o)

2010-08-22 @ 20:11:09
Postat av: Linda

All credit till Johan!

2010-08-22 @ 20:46:27
Postat av: Elin

Å, vad fin den blev! :) Bra jobbat!!

2010-08-23 @ 06:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0