We-hoo!

Jag har vunnit en "Hot stone massage" på Hagabadet! Hur? Mix Megapols Morrongäng förstås! Ringde in när det var dags för deras tävling "Bluffmakarna". Två bluffar och en talar sanning vilken man ska avslöja. För ovanlighetens skull inte upptaget, fick svar och lämna numret med orden att jag kunde bli uppringd och delta. Strax efter ringde de också! Denna morgon var det en av dom som faktiskt ägt en vandrande pinne någon gång under livet. Tommy hävdade att han tillsammans med sina bröder ägt en när han var liten, Anna att hon köpt den på zooaffären i Kungsmässan (tror inte ens de har någon djuraffär där), och Erik skulle ha hittat en i en låda i diket tillsammans med ett gäng porrtidningar, fått behålla pinnen som han döpt till Klas-Greger eller nåt sånt men inte tidningarna. Tommy kändes trolig och så var det också!
Hot stone. Verkar lite flummigt men säger absolut inte nej! 850-900 spänn kostar det annars beroende på dag, och ska man prova på något sådant så är det när man får det gratis! Kan ändå inte låta bli att tycka de där varma stenarna verkar lite väl flummigt, ungefär som chokladmassage eller tångbad. Kanske man kan använda presentkortet till en vanlig hederlig massage? Känns som jag skuller ha mer ut av en sådan. Men å andra sidan, när man nu har chansen att prova nåt sånt här "mumbojumbo" så ska man kanske ta den. Någon som provat som kan tycka till?
När jag gjorde en egen liten Stockholmsutflykt för ett gäng år sedan besökte jag Sturebadet där de hade erbjudande om någon typ av spamassage som skulle vara avslappnande med aromatisk olja. Öh. Nån olja ja och så fjesiga kvinnohänder som strök över rygg och armar. Nej tacka vet jag en rejäl omgång med starka manshänder! Därför ber jag alltid om en manlig massör när jag nu ändå pröjsar för en dyr behandling!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha. Grattis!!! Har aldrig gjort en sån massage men väl gett bort i present. Du får testa och lämna en rapport på bloggen om det är nåt som är värt att gå på. :o)

2010-04-19 @ 10:53:29
Postat av: Linda till Anna

Tackar! :o)

Ja, rapport lär det bli! Vad tyckte den som fick det i present då?

2010-04-19 @ 15:32:13
Postat av: Anna

Har ingen aning... Det var en kompis till P. :o)

2010-04-19 @ 16:46:09
Postat av: Elin

Å, vad roligt!! Grattis! :)

2010-04-19 @ 21:02:46
Postat av: Linda till Elin

Tackar! :o)

2010-04-19 @ 22:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0