Kvällning

Tårta e gott! Vi var ju hemma så sent igår att jag totalt glömde bort att göra den då som jag ju tänkt. Den blir ju godast när den fått safta till sig en stund, men efter att ha gjort den så fort jag klev upp imorse så blev den helt ok ändå. Följde Annas råd och provade kiwi uppå vilket inte alls var dumt! Jag har dock aldrig sett en så blekgrön kiwi förut, men den smakade bra i alla fall. Oo hade letat fram recept på nya rätter till middagen (som jag godkände), vilka inte alls var dumma! En röra med renkött och löjrom (200 spänn för 100 gram!) från Feskekôrka till förrätt och kyckling med potatisgratäng till varmrätt.
Kycklingen var lite speciell dock då såsen hade en rätt speciell ingrediens. Just det, påskmust! Det blev riktigt gott faktiskt, men vet inte om musten märktes särskilt mycket, trots den ansenliga mängden. Lite kul ändå och praktiskt taget omöjligt att gissa för de som smakar.
Oo uppvaktades i förskott av sina föräldrar och mormor, och vi uppvaktade Tomas i efterskott. Jag hade fixat en rejäl laddning av Bräutigams marsipan och marme-ladgodis som han gillar.

Imorgon fyller min Oo hela 34 år! Trettiofyra? Himmel å pannkaka! När man gick i mellanstadiet tyckte man att alla över 18 var gamla. Vuxna! Så blev man 18 själv och tyckte man visste allt. Sedan blev man 30 och insåg att man som 18-åring inte visste ett jota. Snart är vi närmare 40 och undrar om vissa människor man ser på krogen ens är byxmyndiga. Ack ja!


(Ett snart 34-årigt barn med sin ständigt 25-åriga (och mycket tålmodiga) fru)



Diskmaskinen går och värmejusens sken är avslappnande. Imorgon är det arbetsdag igen. Klockan nio är den "Legally blonde", den blir bra att somna till.
Nu ska den här 33 25-åringen titta till sina grödor i Farmville innan locket slås igen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0