Mixat

Hämtade min vinst från Mix Megapol igår, tjohoo! Värdebeviset gäller specifikt Hot Stone-behandling så mina idéer att byta till "vanlig" hederlig muskelmassakrering kan glömmas. Kanske lika bra, ska det provas sådana här "könstiga" grejer så ska det vara så här.

Jag kom verkligen inte på något annat snabbt och nyttigt som tilltalade mig innan passet, så det blev sushi. Baguetter? Nej, sallad hade jag till lunch, pizza, burgare, kebab, toast, bakpotatis nej, nej, nej, nej och kanske om jag hittade något ställe där de var bra!
Sushin var ok men verkade mer som bukfylla denna gång.
Tillbringade väntan på passet på Frölunda torg och ett lamt försök att hitta svarta finbyxor. Hamnade visserligen i provrummet, men då för en av mina vanliga svagheter: Stickade stora koftor! Kollakolla så mysig! Helgosig, fin färg, gosig och alldeles...alldeles underbar! Bara typ 700 spänn på MQ. Öh. Suktade en stund innan jag ställde de vanliga måste-frågorna: Behöver jag den? Näe. Klarar jag mig utan? Joo. Är den värd 700 spänn? Jooo! Om jag inte redan haft femtioelva stickade tjocka koftor och cardigans.
Suck.
Sedan hamnade jag som vanligt i sportbutikerna istället, kikande efter träningskläder eller skor, denna gång på den nya Team Sportia-butiken där det däremot var klent med träningskläder av den sort jag är ute efter. Sedan gjorde jag ett försök till på de svarta byxorna, men gled obönhörligt över på herravdelningen istället. Det finns ju så mycket snyggt och så är det mycket roligare att titta på kläder till Oo! Shoppa till sig själv är tråkigt, shoppa till sin man är skojsigt! Framför allt om man har honom med, placerar honom i en provhytt och förser honom med allt läckert man ser! Vet inte om nöjet är så ömsesidigt, men han slipper i alla fall hålla handväska och agera svans till sin fru mellan klädställningarna i fruntimmersbutikerna. Lägger man märke till dessa manfolk som med uttråkad och resignerad blick följer någon meter bakom, så ser det ganska komiskt ut! Sedan finns det se som slipper vara "bedömare" (-Vad tycker du om den här?  -...mm..) som faktiskt kan vänta på utsidan, eller till och med besöka närliggande Claes Olsson aka gubbdagis. Själv blir jag bara stressad av att ha Oo med då jag nödvändigtvis ska ha något då jag vet hur tråkigt han tycker det är.
Till gårdagens pass blev det apropå kläder, rosa, där svetten (och pointiga bröstvårtor, och valkar!) syns väldigt väl. Inte så combat-aktig kanske men jag gillar den. Mycket folk, tror nästan det var fullt, och att få kommentaren "Du är grym!" efteråt kan man leva på resten av livet! Shit vad jobbigt det var, men shit vad kul och shit vad energi jag hade! Och s-h-i-t vad slut jag var efteråt!
Väl hemma låg en trött Oo i soffan framför "Independence day", så jag utrustade mig med ostbågar, svartvinbärsjuice och gjorde honom sällskap. När jag frossat färdigt stapplade vi till sängen där jag somnade någonstans vid "-Today, we celebrate our independence day!!"

Idag blir det halv dag då vi ska på Oos farmors begravning i eftermiddag. Jag fann ju inga svarta byxor igår, men tror jag kan lösa det med svart kjol istället.


Kommentarer
Postat av: Anna

Svart kjol blir finfint. Jobbigt med begravning. Hoppas den blir fin ändå.



Kan du maila över lite av den där energin? Behöver en skopa eller två. :o)

2010-04-23 @ 09:59:25
Postat av: Oo

Nej, det är inte ömsesidigt!!!!! Puss!

2010-04-23 @ 10:05:24
Postat av: Linda till Anna

Ja det blir nog lite både och.

Energin tog slut igår så sorry! Xo)

2010-04-23 @ 10:19:17
Postat av: Linda till Oo

Det märks!!! Så visst är jag snäll som oftast låter dig slippa!? :o)

Puss!

2010-04-23 @ 10:20:00
Postat av: Oo

Oj ja, du är så snäll så!!! :) Puss

2010-04-23 @ 10:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0