Here we go!


Tjohoo! Bokat och klart! Vi kommer hem från Piteå på söndagen, packar om och drar söderut på måndagen! Snacka om att rivstarta semestern. Sedan blir det jobb igen innan jag tar ut två semesterveckor till. Den femte och sista måste ju sparas till Sälen nästa år.
Vi funderade ett tag på att köra ned, men efter lite mera funderande så flyger vi istället och satsar på dags- och tvådagarsutflykter därifrån istället. 3320 spänn för oss båda tur och retur med City Airlines var rätt ok faktiskt och boendet har vi gratis tack vare underbara Anita och Rolands bröllopspresent, deras fantastiska hus i Nice som vi får låna! Snacka om att vi är lyckligt lottade!
Idag är det Valborgsmässoafton. Senast jag stod vid en härlig brasa var våren efter jag träffat Oo, vi stod nere vid Segelklubben i Stenungsund och mottog nog en del nyfikna blickar från elever, kollegor och föräldrar som också var där! Men en riktigt stor och mäktig brasa är så läckert! Vad är det med eld som fashinerar så? Att bara betrakta dess färgspel, rörelser och känna dess hetta är fängslande och väldigt avslappnande. I år blir det nog inte heller någon brasa, men kanske Chalmerstudenternas kortege som visst är något av en tradition i stan. Själv har jag faktiskt aldrig sett den då det bara verkar trångt och bökigt att knö sig in till stan. Nu blir det kanske ett försök ändå och premiär för mig att se den omtalade begivenheten.


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh så härligt med solsemester...

2010-04-30 @ 14:00:19
Postat av: Stefan

Ni gör allt för att kunna geocacha på olika ställen.. :)

2010-04-30 @ 15:24:07
Postat av: Linda

Anna: Jaa, det ska bli SÅ skönt! Fast det lär inte bli mycket liggande vid poolen, snarare en massa...



Stefan: ...geocaching! ;o) Hade vi bilat ned hade vi nog aldrig kommit fram!

2010-04-30 @ 15:35:15
Postat av: Elin

Å, härligt med semester!



Vi tänkte också gå på cortegen, men tror vi hoppar det ändå! Lite för trött, lilleman e lite kraslig och det e så j*kla mkt folk.... men får se hur vi gör!

2010-04-30 @ 16:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0