Helgen närmar sig

Ett byte från sushin var på sin plats kände jag, så vi möttes på Oos jobb mitt i stan och käkade på Targaz, ett ställe vi provat en gång förut. En servitris som såg ut som sju sorger och åtta bedrövelser och maten tog denna gång ganska lång tid, men den var god och hade gärna varit lite mera. Känns bra och behövligt med ett riktigt mål mat innan man ska träna. Glömde min Welldricka på jobbet så jag körde hela passet utan vätska. Det gick riktigt bra ändå och jag erinrar mig att jag faktiskt aldrig egentligen druckit under träning förrän jag började som instruktör. Då blev det mer för för att fukta strupen av allt skrikande, men tror sedan det blev mer en vana. Däremot är det nog inte fel att fylla på under tiden ändå, framför allt när jag nu vant mig vid det, för iiik vad törstig jag var efteråt! Jag kunde inte hålla mig tills jag kom hem, utan klunkade Festis medan Gulingen sörplade påfylld 98-oktan.
Eftersom Oo skulle på GAIS-match efteråt och jag ändå skulle åt det hållet så skjutsade jag honom. På vägen passerade vi vårt nya pariserhjul som byggts upp i rasande fart.
Det såg ganska litet ut under tidigare skeden av byggandet, men nu när de pluttiga gondolerna kommit på plats såg det plötsligt större ut. Tycker ändå att de kunde fläskat till det lite mer när de nu ändå skulle smälla upp ett. Å andra sidan kunde pengarna säkert kunnat användas till något bättre.
Det är heta diskussioner kring vad detta hjul ska heta och massor av fyndiga förslag ramlar in till GP och radio:  Rena snurren, Hjulevi, GöteborgsVarvet och Götekorg för att nämna några. Folk är så fyndiga och jag hoppas de kan ta något av alla inkomna förslag istället för att betala någon konsult hundra-tusentals kronor för det uppdraget, så som de gjorde för Gamla Ullevi. Skulle inte förvåna mig det minsta dock.


Kommentarer
Postat av: Anna

Man ska dricka under träning. Jag har alltid gjort det. Speciellt under aerobicen är det ett måste så mycket som jag svettas. Eller svettades. Var ju hundra år sen jag var och tränade nu. :o(



Kul med ett pariserhjul. Det måste testas i sommar. :o)

2010-04-16 @ 08:33:43
Postat av: Linda till Anna

Oah jag har aldrig gjort det, bara efteråt :o)



Klart ni får tesa det, och då lär vi vääl ha ett namn på det också Xo)

2010-04-16 @ 09:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0