En tallrik korv och spagetti senare

Phu! Det var lite segt i kroppen idag! Redan i låt tre tyckte axlarna det var lite väl jobbigt, men det var bara att bita ihop och pressa hårdare. Åtta grymma deltagare idag, och de börjar verkligen greppa nya koreografin nu, bättre och bättre för varje gång! Imorgon är det Kållered som gäller och förhoppningsvis är kroppen lite piggare då. Men så ska jag försöka att inte ladda med en cheesburgare heller...

Väl hemma väntade Oo med middag som avnjöts framför "Draknästet". Jag är så imponerad av dessa drivna människor som kommer på och tror på sina braiga (och mindre bra) idéer! Varför kommer inte jag på sådana snillrika saker som jag kan tjäna massor av stålar på? Jag är nog helt enkelt för mesig och skulle bara ursäkta min produkt. Eller så har jag inte hittat något jag tror tillräckligt mycket på. Inte för att jag hittat på särskilt mycket för den delen. Heh.
Fick ett mms från Anders. Han har köpt gps nu, en Garmin Oregon 450t, snäppet över vår! Nu gäller det för oss att cacha på så de inte springer ikapp oss! Vi har beställt var sin travelbug att fästa på våra bilar! Jepps, Gulingen ska bli en travelbug! Man loggar den genom att dokumentera var man sett den och man måste ju ha dess kod för att kunna logga! Hohoho!
Känns riktigt bra i ryggen faktiskt, så nu är det "bara" svanskotan som bråkar som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0