New name

Emellanåt när jag sitter och skriver ett inlägg, hamnar jag i lägen där min identitet tydliggörs. Då kan jag fundera över hur pass anonym jag ska vara här egentligen. Att visa mig själv på bild har jag inga problem med (kanske märkts!), utan mina funderingar har varit ur kontaktsynpunkt, dvs hur mycket av min identitet ska jag avslöja beträffande namn och sådant? Under tiden jag precis träffat Oo hade jag ju, vilket visade sig vara en granne, som telefon- och sms trakasserade mig så pass att jag till slut gjorde en polisanmälan. Han slutade först när jag flyttade därifrån (tilll Lindome).
Jag vet att jag är väldigt öppenhjärtlig i min blogg, jag skriver i princip allt som faller mig in, ofta utan den djupare eftertanke som kanske skulle behövas ibland. När jag väl publicerat (inte så smart kanske), brukar jag läsa igenom det jag skrivit och korrigera layout, meningsbyggnads- och stavfel. Därefter försöker jag se inlägget som stängt, då jag anser att hela poängen med ett inlägg, är dess omedelbarhet och brist på allt för mycket finputsning. De gånger jag i efter en längre tid gått tillbaka och korrigerat, kan vara påpekade eller upptäckta sakfel, då jag ändock försöker ha kvar det felaktiga, på det här sättet.
Men, eftersom jag känner till min ovilja till efterhandskorrigeringar, och det faktum att detta faktiskt är en offentlig blogg (om än med en väldigt liten men trogen skara läsare), så försöker jag censurera mig själv redan innan orden kommer ut genom fingrarna.

Sådärja, nu lär jag tankarna och fingrarna flyga iväg igen. Det jag skulle komma till, var att trots mina lama försök att anonymisera mig själv, är det för en okänd säkert inte är några större problem att ta reda på vem jag är och var min brevlåda bor. Så vårt nya efternamn är Iglamyhr! Och bakgrunden till det redogjorde jag i föregående inlägget. Tyck gärna till, jag tål! Vad skulle du ta för namn om du skulle byta?


Kommentarer
Postat av: Stefan

Tycker det kan vara passande, ni har ju myror i byxorna båda två! :o)

2009-09-23 @ 18:50:29
Postat av: Elin

Å, det lät fint! Ovanligt, men inte konstigt, men konstigt att ni bytt namn... är ju så vana vid era namn, och nu byter båda! Vi har också pratat om namn vid ev. giftermål... hmm, para ihop våra namn kanske,... Axendsen (låter som en sjukdom...) Svendsell (men då är inte x:et med, o det vill jag ha) hmm, får nog klura lite till.. men första stället vi bodde på är ju här så Karneol-nånting kanske då... :) Bodde ju o Västerås ihop också, men där flyttade ju jag in hos A så detta e ju första gemensamma! :)

2009-09-23 @ 19:12:26
Postat av: Linda till Stefan

Ha-ha! Skulle kanske ha valt "Myroribrallan" då?

Undrar om det hade godkänts? Xo)

2009-09-24 @ 08:47:44
Postat av: Linda till Elin

Hahahahaha! "Nej, det är inget dödligt, bara Axendsen!"

Jag hade nog tyckt det var rätt bra namn faktiskt, men NU kommer jag ju bara att se det som en sjukdom!! Men visst måste ni försöka få med X:et, det är fräckt!

2009-09-24 @ 08:49:13
Postat av: Peter

Jag hade bytt till ett ännu konstigare samiskt namn! Kanske Tjulestabahtarájgev?

2009-09-24 @ 12:13:37
Postat av: Linda till Peter

Höhö, tja, om du orkar bokstavera det varje gång du ska uppge det så! ;o)

2009-09-24 @ 12:24:42
Postat av: Anna

Helt ok namn. Så ska man lära om sig... :o)

2009-09-24 @ 19:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0