Dumsnål?

Har fått lite ugnsgratinerad falukorv till lunch. Förmiddagen har varit hektisk! Fick dessutom förfrågan om jobb i Kungälv nu på fredag! En privat tillställning, vilket innebär att vi inte får jobba med bricka. 20-01.30. Var inne på att jag och Oo skulle ta det, men han var inte så pigg på det. Dessutom är det ju innebandy 08.00 på lördagsmorgonen!
Så nu hamnade jag i valet och kvalet! Det är goa pengar och rätt enkelt jobb. En aspekt är också att, tackar man nej för många gånger när de ringer, så slutar de till slut att ringa. Denne arrangör ringer inte så ofta, men de senaste gångerna har jag skickat andra vakter. Han frågar ju efter mig och en till, så uteblir jag ännu en gång går han kanske direkt till de andra till slut. Jaa, jag vill vara ledig på helgerna, men samtidigt känns det bra när man får dessa valmöjligheter till extraknäck, och pengarna är nice!

Få se...innebandy på morgonen, bröllopsfest till kvällen. Ingen IFK-match eller annat inbokat på söndagen. Rolf var redan bokad på jobb, så jag har kontaktat Daniel som har kilometerlång kontaktlista. I dessa lägen är det verkligen skit att jag förlorat hela den kontaktlista på vakter och värdar som jag samlade på mig innan den mobilen kajkade ihop.

Hm...tror ändå det lutar åt en ledig fredagkväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0