Regn och rusk

Jag blev helt allena igår! Kunde köra igenom koreografin själv, och få betalt för det! Om passet inte ställs in i förväg, coh instruktören infinner sig, så får denne betalt, vilket känns rätt och riktigt. Höll på att köra igenom sista powerlåten, då en tjomme plötsligt kommer in, iklädd "street"kläder med huvan uppdragen och stora hörlurar. Han promenerar bara rätt in där jag står med musiken dånande, tar av sig skorna, stälelr sig intill mig, och börjar dansa! Han kör efter sina egna rytmer i lurarna, på en volym som måste gränsa till tinnitusvarning, med tanke på volymen jag kör i lokalen!
Jag kör färdigt min låt, och klar som jag är stänger jag ned och går. Han flåsar som en hund där han kör vidare som ingenting med sina danssteg! Hahaha!

Jag fick äntligen hem min Oo igår! Eftersom jag skulle ha pass dagen efter (idag), men var för lat för att komma hem och ställa mig vid spisen, köpte jag Thai på vägen hem. Oo som kommit hem strax innan mig, var inte sen att tacka ja. Så fick jag mig en delikat lunchlåda också! Han hade tänt brasa i kaminen, så när han lyssnat klart på GAIS vinstmatch, mös vi i soffan en stund framför tv:n. Hammarbyarna var visst ännu stökigare på sin hemmaplan, så pass att de fick blåsa av matchen en stund.

Innan träningen igår hade jag så pass mycket tid över, att jag svängde förbi Ica Maxi i...öh. På andra sidan Sisjön, där vid Pripps. Där hade de gott om Läckbergs bok, och när jag ändå var där, kikade jag lite på de andra böckerna som fanns. Det var ett tag sedan jag var i en bokhandel nu, och en massa roliga nya böcker har ju kommit! Dean R Koontz hade en, eller kanske tom två nya jag inte kände igen! Nora Roberts och Åsa Larsson likaså! Jag vill ju helst ha pocket, men vet inte om jag orkar vänta så länge! Dock köpte jag bara Läckbergs, för att vänta och se vad Bokmässan har att erbjuda! Jag och Monica tänkte ju gå dit imorgon, men nu är frågan om det kanske är bättre att ta det på lördag. Jag är ju inte i stan förrän framåt halv sextiden, och de stänger sju! Lördagsmorgon kanske är bättre. Missar både vaktjobbet och innebandyn i sådan fall, då jag fått Niklas att hoppa in för mig på Möllan. Ganska skönt med ledig fredagskväll i och för sig.
Oo ringde nyss och påminde mig att vi ska gratta farmor idag efter jobbet. Det hade vi båda totalt glömt bort, och är ju inte direkt klädda för ett kalas! Men som Monica påpekade, så är farmor så skumögd, att hon inte lär märka någon skillnad ändå!
Vi dividerade ju igår om vad och vart vi skulle äta tillsammans innan våra träningar, (Oo vill ha pizza), men nu blir det ju smörgåstårta! Tror det skulle bjudas på det i alla fall.

Sedan blir det release i Kållered. På nya bokningssystemet är jag nu "Linda Mi"! Det ger minnen från gymnasiet, då vi var två Lindor i klassen, och vi båda hade efternamn som började på M. Då blev det Linda Mi och Linda Ma. Hon bytte senare efternamn, till sin mammas tror jag det var, och under studietiden tog mamman livet av sig. Nu i efterhand inser man hur fel man betedde sig i sin välmening. I varje fall jag tipp tappade på tå runt henne, och man vågade absolut inte fråga henne hur hon mådde eller något. Jag tror alla betedde sig som om ingenting hade hänt. Kanske kändes det bäst för henne, men kanske, vilket jag i efterhand tror, kändes det bara ännu värre. Att bli behandlad med överdriven hänsynsfullhet, eller som luft, samtidigt som det tisslas och tasslas om hur mamman tagit livet av sig. Nej, rannsakar man sig själv, hittar man alltid något man inte är stolt över.


Kommentarer
Postat av: Elin

Å, nya Läckberg... :) Hoppas nu den är lika bra som de andra, men tror inte man blir besviken :) Kanske får möta henne på bokmässan i helgen också!



Ja, man hittar alltid nåt man inte är stolt över.. men ämnet är så tabubelagt så man vet nog inte vad man ska säga i sådana situationer.... speciellt inte eftersom ni var såpass unga...

2009-09-24 @ 09:39:17
Postat av: Anna

Här fick man också heta två av efternamnets första bokstäver... Trist var det.



Jag tror inte att det är många som vet hur man ska bete sig när något så oväntat sker. Inte ens i vuxen ålder. Som barn/ungdom kan det ju även vara skönt att ens kompisar inte gör sån stor grej av det kanske. Att man får vara sig själv trots det som hänt.



Smörgåstårta till middag låter inte alls tokigt. Du har väl ändå rätt så bra kläder på dig på jobbet? Eller är det en mysbyxedag? ;o)



Idag ska jag ta mod till mig och säga upp mig på riktigt. Jag har en liten obehaglig klump i magen faktiskt...

2009-09-24 @ 09:52:30
Postat av: Linda till Elin

Ja, den har fått bra recensioner faktiskt! Attans, skulle ju kanske ha väntat med boken, och köpt en på en av hennes signeringar istället? Det hade varit lite fräckt att ha. Jag brukar ju alltid köpa något jag vill ha som kan signeras! :o)



Ja, det är sant...det är ju alltid lätt att vara efterklok.

2009-09-24 @ 10:18:21
Postat av: Linda till Anna

Kanske det kan vara så. Får hoppas det i det fallet.



Jag har jeans, träningsskor och rosa "Volvojacka" i microfleece. Mina klädstilar varierar lite från dag till dag! Xo)



Ooo, lycka till! Det kommer att gå bra! Kram!

2009-09-24 @ 10:20:14
Postat av: Anna

Äsch då. Du får väl ta en autograf av henne och klistra in eller så. :o)

2009-09-24 @ 10:28:17
Postat av: Linda till Anna

Laminera och ha som bokmärke? :o)

2009-09-24 @ 11:08:31
Postat av: Oo

Borde det inte vara Linda I???



Puss

2009-09-24 @ 12:23:57
Postat av: Linda till Oo

Har ju inte hunnit få iväg ändringen till alla instanser juh! Har du!? Puss!

2009-09-24 @ 13:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0