Ännu en kvartal

Nya Combat dvd:n rullar i ett fönster intill. Fia ligger i vägen framför mig, och Oo är troligtvis framme i Trollhättan och sin whiskeyträff nu.

Spontant måste jag säga att denna combatkoreografi var lite av en besvikelse. Visserligen brukar jag alltid vara svårflörtad i början, för att när passet sedan fått växa in, övergå till förtjusning. Men under releasen brukar ändå åtminstone någon låt sticka ut, musikmässigt eller koreografimässigt. Denna gång lämnade ingen låt något speciellt intryck! Kelly Clarkson "My life would suck without you" till del 2 i uppvärmningen. Njäe.
Remix av Robbie Williams "Let me entertain you", ööh. Beyoncés "Halo" till stretch, eeh.

Vi fick börja med lite övningar för att anamma kickboxningens anda och teknik. En av övningarna (som både jag och min partner missade poängen med), gjorde mig lite nervös för att jag skulle få köra resten av kvartalen utan skor! Höll inte på att få upp knuten!!




(Kö för nya materialet)


Pernilla Blomquist höll denna kvartal, denna lilla men så energiska svart-bälte-i-karate-varit-med-i-karatelandslaget-vunnit-junior SM-master trainer. Hon är med i dvd:n till nästa koreografi, vilket ska bli kul att se!


Menmen, nu är det plugga combat som gäller, och så får vi hoppas att både musik och koreografi växer för mig.

Gårdagen var det riktigt ruskigt höstväder, med olika grader av regn och närmare stormvindar! Vi tog en sushimiddag där vi brukar i Mölndal. Av arbetsveckans fem dagar åt vi ute fyra! Det är ju inte klokt! Därefter hann vi ta en närliggande cache intill motorvägen. Duggregn, blåsigt värre och en dånande motorväg. Jag är glad att Oo hittade den relativt snabbt!

Den tidiga kvällen bar sedan vidare till Lindome och Idas födelsedagskalas för släkten. Eftersom jag i princip skulle vända i dörren, fick jag tjuvstarta på mumsig kladdkaka och härliga bär! Hann sedan hälsa på resten av släkten när de kom, och bevittna när Ida fick sin konsertbiljett till Hannah Montana i London. Fick även en första tour i huset sedan det blev helt klart. Grymt fint!


Passet på Möllan var lugnt och förflöt ganska snabbt. Eftersom ännu en parkeringsautomat inte accepterade mitt nya Statoilkort, och jag bara hade slantar till halv elva, kom Oo förbi. Hans kort accepterade automaten, trots att mitt är ett tvillingkort! Eftersom det inte var första automaten som nekat mitt kort, trots att det står att det ska det, så måste det vara nåt knas med det. Suck!
Även Tomas och Monica kom förbi på sin hemväg, vilket var väldigt roligt!

Var hemma efter 01, och vi båda vakna och pigga efter 07 denna morgon, så jag måste försöka se till att få mig en tupplur innan jag ska till jobbet i Kungälv. Annars blir det tufft att hänga i till 03.30!

Kan inte påstå att jag blivit mer positiv till passet under den tid det rullat medan jag skrivit. Hm.


Kommentarer
Postat av: Hannah

I'm seriously wondering how can 'Halo' fit into a stretching exercise...



"HALO!!!"... stretchhhhhh... "HALO... HALOOOO!!!... STRETCHHHHHHHHHHHHHHHH



and ooo... those sushi looks good!!!

2009-09-05 @ 17:48:42
Postat av: Linda to Hannah

Hahahahahahahahahahahaha!



And yes, sushi - goooooodie! :o)

2009-09-05 @ 20:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0