Långlunch

Vi har en hel del medarbetare från Indien här ute. Ödmjuka och sociala är de, som gärna delar med sig och berättar om sitt land och sin kultur. Idag bjöd Anil, Swadish och Phani på affärslunch på ett relativt nyöppnat indiskt ställe nere i stan, Zaika! Vi var 27 personer totalt! I deras inbjudan försäkrade de att maten var genuinskt lik indisk, men "försvenskad", dvs snällare beträffande styrkan! :o) Det låg lite tråkigt till, på en parallellgata till Kungsports-avenyn, men var väldigt mysigt med god mat!
Sallad, sedan förrätt i form av tre kycklingbitar i tre olika marinader, plus en bit lamm. Mycket olika smaker, men väldigt gott! Lammet var kryddstarkast. Efter den var man nästan mätt, men så blev det varmrätt i form av mumsig kyckling med ris, följt av efterrätt! Till varmrätten bad Phani om lite yogurt åt mig att ha vid sidan om. Jag är ju lite klen när det gäller stark mat!
Men SÅ illa var det inte, utan jättegott! Och glassen med mangosås var såååå god!

(Yogurt för klenisar!)



Ägaren själv (första bilden) hälsade oss välkomna, hjälpte till att servera, och tog oss alla i hand och tackade efteråt. Rätt snyggt gjort! Och mycket trevligt initiativ av killarna! Bjuda 24 pers på storlunch! Mätta och belåtna tar vi så de sista timmarna innan många av Volvianerna går på långhelg. Det är ännu en stoppdag imorgon, så jag får också lite extra helg, då vi ska sitta på Elan-kontoret tre timmar istället imorgon.
Av de indiska killarna, är det främst Phani och Sreenu (de intill mig på bilden) som jag känner, förutom Sundar som sitter intill mig här i vår hage. Jättegoa killar! Snett framför mig är Christoffer. Helena skjutsade jag tillsammans med min förra chef Maria till Tuve flygplats strax innan lunchen. De ska till Skottland över helgen!

Oo verkar må lite bättre, men blir nog hemma imorgon också. Dock gruffade han ändå när jag påpekade att han inte skulle spela någon innebandy på lördag! Typiskt honom.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vilket trevligt initiativ! Indiskt är ju så gott :)



2009-10-08 @ 17:10:48
Postat av: Linda till Elin

Ja, det kan ju inte ha blivit billigt för dom! Vi får prova en middagsservering där någon gång! :o)

2009-10-09 @ 08:09:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0