Jakten går till Skövde!

Red Raptor, en av de travelbugs vi plockade under turen till Sunne, har stått parkerad hos oss lite väl länge nu. Dess mål är Florida, men än så länge har den bara hoppat mellan cacher i Sverige. Dags att fylla på tanken innan vidare färd. Vi ska hitta en cache i Göteborg, där sannolikheten kanske är större att komma vidare. Men till helgen blir det skattjakt i Skövde! Tack vare Uffes värdecheckar behöver vi inte betala ett jota för ett dubbelrum på Scandic där uppe! Så direkt efter innebandyn på lördag åker vi upp! Och det roliga är att vi bara behöver använda EN värdecheck. Alltså har vi en kvar att utnytta!
Oo kikade lite på de platser vi varit på tillsammans hittills: Kap Verde, Hawaii, Californien, Treriksröset, alla har de cacher, men då hade vi inte börjat cacha ännu! Argh! Tänk vad fräckt om vi kunnat logga cacher på alla dessa platser! Nu blir det Skövde :o) Fast också Barcelona! Och Nice ska vi ju boka in under nästa år.
Inte klokt vad mycket vi varit med om och rest tillsammans sedan vi träffades! Privilegierade är vad vi är!

(Ytterskor av eller tossor på i gymmet tack!)

Det blev combat även igår! En deltagare från Kållered lovade förra torsdagspasset att hon skulle komma och stötta i Sisjön, och det gjorde hon! Så hon fick privatcombat medan hennes dotter och kompis lekte i ett hörn av salen. Kul! Får se om hon kommer till kvällens pass också, då hon sade sig vara lite trött i kroppen :o)
Tisdag nästa vecka blir det Skräck-combat på Kållered. Jag, Ylva och Susanna ska spöka ut oss och köra specialpass, så jag plockar fram några gamla godingar att köra. Ska bli kul! Om det blir pass den onsdagen också blir det innebandy måndag, combat tisdag, onsdag, torsdag och lördag! Skippar innebandyn på lördagen...


Kommentarer
Postat av: Oo

Cacha i Skövde!!! :) Kul!! Puss

2009-10-22 @ 09:49:00
Postat av: Linda till Oo

Bara snäppet under Kap Verde va? ;o)

2009-10-22 @ 10:09:12
Postat av: Oo

Har aldrig cachat på Kap Verde så tycker Skövde funkar perfekt!!!!

2009-10-22 @ 11:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0