Hm...

Jag utmanades av Elin, att jag skulle beskriva hennes blogg med ETT ord! Därefter skulle man utmana fem andra. Måste det vara fem andra bloggare? Kan det inte bara vara fem andra bloggläsare? Hur blir det då om man skulle kasta över utmaningen på dom? Eller gör jag som vanligt och bara rör ihop det här å de krångligaste? När jag nu faktiskt försöker läsa bilden, så står det onekligen "5 bloggare". Men jag har inte ens hela fem bloggar som jag följer, varav Elin decimerade mitt urval med typ en tredjedel!
Jag bryter helt enkelt mot reglerna, och kastar ut denna utmaning till den som nu råkar vara en sådan som läser min sketna blogg och finner ETT ord för att beskriva den! För att göra det ännu lättare kan man ju faktiskt vara anonym. Kom igen nu, jag skulle faktiskt vilja ha lite tyckanden, både ris och ros. Kanske jag kan kommentera dom också.

Nu kom jag osökt in på jobbintervjuer och utvecklingssamtal. Jag tycker det är rätt kul att grillas! Att sitta och frågas ut för tex ett arbete, tvingar mig att tänka till om mig själv, fundera och reflektera kring vem jag är, vad jag står för och varför. Jag kan ju själv emellanåt ägna mig åt mer eller mindre amatörmässiga självanalyser, men det blir mer påtagligt och på ett sätt givande, när man har en annan som ställer frågorna man kanske själv inte kommer på. Jag kan komma på mig själv efter en intervju att jag kanske varit för öppen, för personlig om hurdan jag är, tycker och tänker. Men då jag alltid haft lätt för att få en anställning, kanske det inte är så illa ändå. Vad är det man säger, att ärlighet varar längst? Så länge man har ett någorlunda sunt förnuft i alla fall? Och det har jag ju massor utav! Heh.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Det är ju omöjligt att få till det med ett ord, hur kombinerar man underhållande, fashinerande, tankeväckande och intressant? Enda jag kan komma på är: Linda! :o)

2009-10-06 @ 11:26:19
Postat av: Linda till Stefan

Men tack så mycket!! XoD

2009-10-06 @ 11:45:35
Postat av: Elin

Jag håller med Stefan på alla punkter... det är jättesvårt att välja ett ord, men jag kommer ju tillbaka hela tiden till bloggen för att den är:



Intressant!

2009-10-06 @ 11:51:45
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Linda till Elin

Hihi, tackar! Kan tänka mig särskilt de inlägg där jag skroderar om vad vi käkat till middag, och katternas spyor! ;o)

2009-10-06 @ 12:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0