Gilla fläder?

När jag nästan somnat in, hör jag hur diskmaskinen (än en gång), hakat upp sig och missnöjt står och gurglar höglutt. Det är precis i sista minuten av programmet, då den ska tömma ut vattnet, som den ibland "fastnar". Fick kliva upp och slå på sköljnings-programmet som brukar funka. Vaknade några timmar senare av en blixt som skär genom rummet, följt av ett förklarande muller. Åska i oktober?
Tät dimma och nollgradigt, med något som var misstänkt likt snö på vissa ställen!
Eftersom Oo inte spelade någon innebandy igår, fick jag själv slå ihjäl tiden till mitt pass. Så jag drog till Frölunda torg, käkade en kryddstark kycklingtoast och tittade på lite kläder. Och jag hittade....ett par svarta träningsbyxor! Dock även lite annat i form av en svart lycrakjol, knästrumpor och leggings. Jag ser ju andra omkring mig, samt i media, dessa snygga kreationer med stor tröja, kjol eller shorts, stövlar och knästrumpor. Jag har ju tröjorna och stövlarna, och tänkte göra ett försök med knästrumporna och kjol. Eftersom mitt modesinne är sorgligt nära nollnivån, tog jag bara några strumpor på måfå i diskreta färger. Tog stortröja och svarta leggings denna morgon. Drog sedan på knästrumporna (de mörkgrå på bilden) följt av stövlarna. Hur såg det ut? Hjälpsökande frågade jag Oo som ur sängvärmen beordrade mig att ta av knästrumporna.
Jahapp, så var det med det klädsprångsförsöket.

Jag kände inte alls för att köra ett pass, utan hade helst åkt hem och intagit horisontalläge med Oo. Fick bli en stund i soffan i instruktörsrummet istället. Men när jag kom in i salen och såg alla deltagarna som väntade, så var tröttheten bortblåst och adrenalinet strömmade till! Fick hjärnsläpp under uppvärmningen och andra låten. Någon småmiss därefter också, men bara som jag märkte. Dock irriterande missar i början! Man kommer ur rytmen, och måste fokusera för att glömma det och bara köra vidare, annars blir det bara ännu värre.
Belönades med en tjej som kom fram efteråt, och entusiastiskt tyckte att combat var roligt, och att jag var så mycket roligare att träna för än andra instruktörer! Himmel vad glad jag blev, och jag fysiskt och psykiskt behövde det där passet!
Lite skillnad på före och efter bilden. Seg och omotiverad till endorfinstinn och tillfreds (och megasvettig). En skön dusch och bilfärd hem genom kvällsmörkret. Hann slappna av en stund i soffan med Oo innan sängen.

Av de anläggningar som säljer dessa, är Kållered en av dom. Då har jag tagit för vana att alltid köpa en sådan att ha till passet. Jag gillar ju inte bara vatten, och var skeptisk till dessa vitamindrycker. De är ju svindyra, så att betala för att prova något som man kanske inte gillade, kändes sådär. Men när min andra dryck jag brukade köpa slutade säljas, blev jag så illa tvungen. Gratis vatten eller svindyr dricka? Svindyr ej smakad dricka tack! Framför allt kombinationen fläder kändes sådär. Det var väldigt längesedan jag senast drack något med fläder, vilket inte var gott, men denna var förvånansvärt frisk. Kanske min smak, liksom med mycket annat har förändrats genom åren (är ju förtjust i sill nu till exempel).
Försöker motivera de dyra flaskorna med att de ska föreställa nyttiga. Jag menar, senast jag åt en apelsin var väl....?

Vi har ingenting alls planerat för helgen vad jag vet. Hur skönt känns inte det?


Kommentarer
Postat av: Anna

Snö? Menar du att ni hann före oss?

2009-10-02 @ 08:52:18
Postat av: Linda till Anna

Vet inte faktiskt! Det var liksom inte det där frostiga utsseendet, men ingen har sagt något om snö på radio eller någon anannstans. Det var så lite och på fåtal ställen. Men jag själv tycker faktiskt det liknade snö!! Xo)

2009-10-02 @ 09:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0