Bättre?

Om det är en relativt god natts sömn, eller bastubadet igår, så känner jag mig lite piggare denna morgon. Igår låg jag i soffan med totaltät näsa och glåmiga ögon. Tog vinterjackan, och sitter fortfarande med den på utan att tycka det är för varmt. Jag är inställd på att köra pass imorgon, om det nu kommer några deltagare. Jag bokade om tiden hos naprapaten till nästa stoppdag. Fick ta en annan kille, då den jag tidigare gått hos inte jobbade fredagar, och bara sent på onsdagar. Det var ju hopplöst att hitta en ersättare till Sisjön, framför allt så länge deltagarantalet är så vanskligt.
Oo skulle iväg på nåt ärende efter jobbet idag, men jag vill stanna hemma och kurera mig maximalt.

Fick ett kort i lådan igår, från Ingrid och Stefan! Tack! Själv är jag totalt värdelös på att komma ihåg mina vänners födelsedagar eller andra begivenheter. Bara en sådan sak som att ringa ett samtal kan jag komma på först dagen efter! Pinsamt!
På vägen hem igår stannade jag till vid Ica-affären för lite bröd och sådant. Då stod de där, fint uppradade i en ask på kassan: Kinderäggen! Är det bara jag som är förtjust i dessa chokladägg med överraskning? De säljer ju Kinderchokladen separat nuförtiden, men det är ju inte alls samma sak. Det måste vara det där ägget som man delar, helst i två lika halvor som man kan mumsa i sig. Och lika glad som man blir över att det är en byggsats inuti det gula plastägget, lika besviken blir man om det bara är en solid figur. Denna gång hade jag tur. Ingen avancerad byggsats, bara fyra delar, men ändock lite att bygga ihop! :o) Det finns andra efterapningar på Kinderäggen, men jag förblir Kinder trogen, har inte ens provat någon annan variant. Kinder är bäst! Och de var synnerligen populära bland eleverna också. Jag brukade ha dom som pris vid småtävlingar då och då, och när jag slutade jobbet köpte jag ägg till båda mina klasser, en hel kartong! Men visst är de kuliga så säg? :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0