Annat väder

Vy mot Göteborg från Angeredsbron, fint va? Ute på Hisingen har dock solen vunnit över dimman! No more rain!
Idag blir det lunch på den indiska restaurangen Zaika igen! Maria vår chef som bytt position ska bjuda på "tack och hej"-lunch, och eftersom varken Helena eller Sundar var med förra gången vi var där, så tog vi det. Mums! Himla snällt av henne!
Det blev ingen innebandy igår! De som faktiskt meddelade att de skulle komma var så få att det blev meningslöst. Både jag och Oo var ganska nöjda faktiskt. Oo kände sig lite sliten från helgen och allt promenerande, och jag med faktiskt, så vi tillbringade hela kvällen i soffan! Gött!
Inför vår skräck-combat ikväll, satte jag kniven i min gamla Krav Maga t-shirt. Efter första tvätten krympte den nåt otroligt, så det kändes ok att trasha den. Saknar Krav Maga-träningen på Tjörn och det sköna gäng vi var där. Det skulle vara kul att återuppta den, men det är helt enkelt för långt att flänga ut dit. Ingen klubb i stan känns lockande heller. Sedan har jag nog tillräckligt på kvällarna ändå!

Hamnade framför den där Coca cola Zero reklamen där killen hemma hos tjejen överraskas av hennes pappa som bankar på dörren. Är det bara jag som tycker den är helt idiotiskt sanslöst dålig? Ett ypperligt exempel på reklam som fyller ett motsatt syfte? Varför skjuts en gasmask på hunden? Sängen bäddas men fönstren slås in? Jag antar att det ska städas och undanröjas alla spår av honom i lägenheten, men hallå? Jösses vad kasst! I klass med Vanish och den där magsyran som skickas till Sibirien! Ibland undrar man hur företagen verkligen tänkte när de fick se reklambyråns förslag. Nickade de gillande, klappade händerna, och glatt pungade ut med hundtratusentals kronor när de fick se de blå radiobilarna studsa omkring innanför en gigantisk binda? Kanske de betalade i förskott...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0