Soffkoma

Helena och Kristoffer utanför TK-porten. Strax där innanför är byggnaden där vi nu sitter. Innan årsskiftet fick de anställda inte flytta grejer själva, men nu var det bara till att lasta Gulingen och kånka hit och dit. Våra kort har inte hunnit bli uppdaterade, så vi kunde inte komma in, och en snorkig receptionist ville inte låta oss ställa grejerna där inne, trots att vår chef ringt och förberett. När han väl kom dit live och sade till, så fick vi komma in! Därför fick vi stå ute i snålblåsten med våra kartonger och känna oss riktigt hemlösa ett tag.

Väl på plats var det ett mycket mindre landskap, där jag sitter ganska bra, men centralt! Det är väldigt tyst där inne, och ina skärmväggar denna gång, så jag är rädd att jag kommer att göra mig impopulär med allt mitt supportprat. Men, men.

På vägen hem skulle jag handla, men på något sätt lyckades en pizzasugen äkta man övertala mig att köpa hämtmat istället! Pizza till honom och thaimat till mig sköljdes ned med julmust och dåligt samvete.

Hockey på tv:n, tvättmaskin igång och laptops i knäna. Oo som jobbat hemifrån idag, knopprar vidare med nåt jobbgrejs med katterna som samtidigt kräver utrymme.



Jag funderar på att värma några grisar och låta dom rulla sig i socker. Känner mig lite låg av någon konstig anledning, men man kan väl kanske inte alltid vara på topp.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Va!!

Har du hemligt manbiträde och ändå är tvungen att fixa hämtmat.. tss.. :o)

2009-11-17 @ 19:32:49
Postat av: Linda till Stefan

Jag vet!!! Xo)

2009-11-17 @ 20:21:31
Postat av: Anna

Det är lågt här med. Jag skyller på att snön har regnat bort... Vi hade riktigt fint förra veckan med en massa vit snö. Nu är det bara blött.



Jag och Emma tog en pizza igår. Onyttigt värre men ibland måste man ju få unna sig det.



Johan verkar ha det riktigt bra på sitt nya jobb. Att kunna jobba hemma är ju ett stort plus. :o) Hur många gånger ska ni få flytta runt mer era kartonger egentligen?

2009-11-17 @ 21:11:05
Postat av: Linda till Anna

Ja, jag är faktiskt ganska avis på honom! Xo) Och ska man tro snacker rätt, så är det nog inte färdigflyttat för oss!

2009-11-18 @ 08:51:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0