Snö!

Jag lullade omkring i huset en stund innan jag faktiskt höjde blicken och kikade ut i gryningsljuset. Snö! Wee! Inte mycket, men ändå tillräckligt för att lysa upp och påminna om hur vackert det faktiskt är med snö! Ett morgoninslag på nyheterna från norra delarna av landet, visade strålande sol över ett gnistrande vitt landskap. Ett litet sug av längtan och saknad infann sig efter de riktiga vintrarna, som det västkustska klimatet effektivt slår ihjäl.
Väl nere i vårt samhälle var snön borta, men vi ska försöka få på vinterdäcken i helgen. Vi har inga riktiga vintrar, men is och slask i flera månader istället. Blä.

Jag gjorde ett nytt försök med smoothie imorse, men upptäckte att Oo norpat med sig alla bananerna. Så det blev jordgubbar, en liten klatt vaniljyoghurt och desto mera tropisk Godmorgonjuice. Det blev riktigt gott!
En korv gröt blev det tilll middag igår efter träningen. Fyra var bokade och fyra kom, två från Kållered och två nya! Nu ska de börja föra statistik över passen och deltagarantalet för att utvärdera vilka pass som ska få vara kvar, alternativt byta dag eller tid. Just nu är det ju inte lönsamt för dom att ha pass som ställs in, alternativt körs för så få deltagare.

Ikväll är det Kållered med några fler, och Oo som är i Malmö idag tänkte hinna upp till sin innebandy. Han har snart lyssnat färdigt på Lee Childs senaste bok, så jag skickade med honom Roslund och Hellströms "Box 21". Jag har redan läst den, och obehaglig som den var om trafficking, så var det ändå väldigt bra. Tycker denna typen av böcker är jobbiga, bra, engagerande, och nyttiga att läsa, så det ska bli intressant att se vad Oo tycker. Jag vet ju att han inte gillar att se och höra om sådant på tv och liknande.
Efter denna eminenta middag, fick jag en stund över att äntligen packa upp min nya leksak! Fick dock inte leka så mycket, då installationer och sådant tog en himla tid. Vi fick inte heller till det trådlösa nätverket, så tills vidare är det kabel som gäller. Konstigt med nätet, då datorn hittar det, men inte kan ansluta. Får se när vi har tid och ork att ta tag i det. Nu är det ju Windows 7 på detta underverk, så då ska man försöka vänja sig vid det! Oo är bara lite avis... :o)

Däremot måste det vara något med blogg.se:s inställningar som ställer till det när man har sådana där bredare skärmar. Såg det på Andreas och Elins laptop, och nu på min. Bloggen breder ut sig över hela skärmen, så headern hamnar vid sidan av, och resten för sig. Ser helknäppt ut! Ska se om det är något som går att fixa. Nån gång.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jo, jag märkte det igår när jag satt vid den stationära datorn (som nästan dammat igen). men det var ju ingen fara, man kunde ju läsa inläggen ändå. ;o)



Fubbigt att ni fått snö. Men vi ska tydligen få lite snöblandat ikväll. Lär bli bara regn då det är rätt så varmt ute...



Kram!

2009-11-05 @ 09:32:03
Postat av: Linda till Anna

Hehe, ja här lär det ju inte bli att man sitter MER vid den stationära nu! :o) Men lite irriterande att det inte ser ut som det ska.

Tyvärr lär det inte ligga kvar länge, men det skulle ju kanske komma mer! :o)

2009-11-05 @ 09:35:41
Postat av: Daniel

Men när det e snö då tycker jag du ska göra en snöängel!

2009-11-05 @ 10:54:12
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Linda till Daniel

Klar jag ska! När det är lite snö så jag slipper plocka grus ur håret... Xo)

2009-11-05 @ 10:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0