Post combat

Ett stycke jordgubbssmoothie var inte fel efter combatpasset! Innan passet hann Oo upp och hålla mig sällskap på sushistället, där jag för en gångs skull provade en annan rätt. Därefter hann jag bli riktigt trött och seg i väntan på att få köra igång. Kände inte alls för att träna, men som vanligt räckte det att komma upp framför alla och köra musiken, så kom energin på ett kick!












Nu sitter vi båda i soffan med var sin laptop i knäet. Hur knasigt är inte det egentligen!? Jag har laddat in alla bilder från min bärbara hårddisk, så nu har jag alla våra bilder på tre datorer, vilket torde ge lite bättre odds om någon av datorerna skulle haverera. Det gäller nu bara att se till att alla datorerna uppdateras kontinueligt med alla bilder.

Imorgon är det fredag (vart tog denna veckan vägen?). Oo ska upp till Stenungsund efter jobbet för att hjälpa mormor sin med något. Själv ser jag fram emot att bara åka hem och...städa inför helgen, så jag sedan kan ta helg ordentligt. Lär som vanligt inte bli så ambitiös städning dock, en sväng med dammsugaren och röja ytorna. Kanske en tvättmaskin kan köras också, då det behövs.
Men nu är vi trötta i ögat, så sängen nästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0