Lunch

Vi är ganska många på detta våningsplan, men lunchrummet är pluttelitet. De högre hönsen (eller kanske tupparna) nedlåter sig inte att äta med pöbeln, men ändå visade det sig bli väldigt trångt. Kanske vi får införa lunchätning i skift eller nåt.

(Som att jag kunnat glömma!)

Kanske jag uppnått min kvot av sushiätande på torsdagar nu på ett tag? Eller så är det mättnadskänslan efter lunchen, men jag vet inte om jag känner för den råa fisken till middag innan passet idag. Oo är ju alltid öppen för något annat, så frågan är ju nu bara vart vi ska bege oss istället? Ett ställe som har lite olika att välja på, men inte kostar skjortan. Typ pasta eller nåt, och det kan ju inte heller ligga hur otillgängligt som helst, som mitt i stan eller Mölnlycke! Urk, vad mätt jag är! Känner verkligen inte för att tänka på mera mat just nu!

Vädret är verkligen för bedrövligt. Tänk om allt detta regn som kommit kunnat vara snö istället? Hur mysigt hade det inte varit då!? Massor av härlig fluffig pudersnö, och mer som bara singlar ned i stora sjok! Nej, detta gillar jag verkligen inte med västkusten, och det är inte ens början! Isvindarna ligger bara och väntar, laddar och gottar sig åt att få slå till med full kraft mot frusna stackare som mig!

Nyhetsmorgon hade ett inslag om Twilight, och vart man än klickar eller vänder sig, är det Twilight överallt. Detta är något som har gått mig helt förbi! Jag trodde att Twilight var böcker för typ småtjejer, som nu blivit film? Eller är målgruppen äldre? Hörde någonstans att det var som "Buffy vampyrjägaren" (DET var en serie det!) i nytappad version, men är inte Spike med, så låter jag mitt intresse förbli på nollnivån.










(Den med schmör på!)




 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0