Lördagmorgon


Jag tror jag jobbat till Casanovas förut, kanske till och med dansat till dom, men först igår insåg jag att de var riktigt bra! De latjar med varandra, verkar ha roligt på scen och körde bra låtar. Den 12:e december ska de tydligen vara med i Dansbandskampen. Jag blev riktigt danssugen, också för att en kille jag dansat mycket med förut, var där. Annars är det inte många kvar av de jag dansade med där en gång i tiden. Det som är riktigt roligt att se, är alla unga killar och tjejer som kommer mer och mer. Kan man tacka "So you think you can dance" och det där dansprogrammet på fyran med kändisar för det? Killar med hängbyxor (inte superhäng, då det blir svårdansat då), linnen och gympadojjor som ser ut att komma direkt från skolkorridoren, svassar ned för trappen till Möllan och buggar loss som de aldrig gjort annat! SÅ kul att se!
Har också märkt att foxtroten vuxit fram mer och mer här nere också. Uppe i norr dominerade foxen, lugna som snabba låtar, och då var tekniken kanske därför lite mer varierad, med många som jag kallade "känslodansare". Känslodansare vilket jag tyckte var roligast att dansa med, de som frångick de strikta "ett, två, tre-fyr, ett, två, tre-fyr..." följde musiken på eget känslomässigt sätt, som är svårt att beskriva utan att det låter fånigt. Jag minns framför allt Egon från ... Luleå (?) som Linda ålade sig med på dansgolvet i Piteås folkets hus, Långträsks loge, Käcktjärn, Älvsbyn, Skellefteå och alla andra ställen man åkte till på helgerna! Här nere är det tvärtom, med buggen som tokdominerar och ett fåtal som vågar kliva utanför ramarna på de lugna låtarna. Därför är det roligt att se hur foxen kommer mer och mer här nere, och dessutom känslodansarna, vilket gör mig danssugen! Buggen är rolig, men en riktigt bra lugn låt och en kille som kan föra, och man hamnar i en annan värld! Fick Perra, en kompis från Stenungsund som jag åkt och dansat med några gånger, på FB, så kanske ska kolla om han fortfarande är i svängen och vill haka på någon gräsänkekväll!

Har rastat dammsugaren nu på morgonen, så det är skönt att det är gjort. Snart måste jag pula i mig lite frukost innan avfärd till combatpasset i Almedal. Därefter ska jag skynda hem för att ansluta med Oo in till stan igen för Frölunda-Rögle hockey i Skandinavium. Därefter ska vi hitta någon bra restaurang och käka med hans föräldrar.


(En annan dammsugare)



Kommentarer
Postat av: Marita

hehe..snacka om att världen är bra liten egentligen....din "danskompis" Perra råkar vara staffans ja nu f d kompis.



När vi träffades jag o staffan var vi alltidd ute o partaja med han....misstänkte det va han redan när jag läste inlägget-for sen snabbt in o kolla dina vänner o visst va det Per-Anders...fniss.



Staffan o han har jobbat ihop i många år när perra jobba som bagare.Tyvärr ses de i stort sett aldrig längre...vänskapen rann liksom ut i sanden.



//Marita

2009-11-16 @ 14:31:57
Postat av: Linda till Marita

Haha, där ser man! Jag tyckte jag såg Staffan i Perras vän-lista också! :o)

Tyvärr kan det ju lätt bli så när man byter arbete och man inte längre har det gemensamma jobbet att träffas på.

2009-11-16 @ 15:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0