Innan sängen

Regnet håller sig undan när jag lämnar jobbet för dagen och ler åt intilliggande energiverket som satt små ljusringar runt sina skorstenstoppar, som två glorior!
Blir galen när jag om och om igen får upptaget på Oos mobil. Efter Säve är det så mörkt att en älgarmé kunnat komma ur skogen, och jag ändå inte sett något förrän de kommit i mitt, pga mötande trafik, halvljus. Jag ser inte ett skit, men följer med i lämmeltåget i dryga nittio för att jag kan. Innan Gunnilse får jag en ambulans med blåljus bakom mig,och håller så långt till höger att Gulingen nästan skär ned i den skarpa vägrenen. Stannar till och handlar på Ica och ger efter för frestelsen.
Väl hemma har Oo satt på potatisen, och kort därefter:
Lycka!
Ibland kan sådan uppnås med något så enkelt som lite sill, potatisk och gravad lax!
Därefter blev det innebandy, och trots att jag kände mig segare än klister, kom man naturligtvis igång så fort bollen kom i rullning.



(Kvällens skörd)



Fick veta att mitt paket med knäckebröd nått fram till Malaysia idag! Och själv hade jag en avi i brevlådan när vi kom från Barcelona, och mycket riktigt: Paket från Hannah!
 
När hon semestrade i Redang, en plats jag själv hoppas få uppleva en dag, köpte hon denna till mig! Och trots farhågorna, passade den perfekt! Tack Hannah! Dessutom fick vi var sin nyckelring med Malaysiska kännetecken!

Det vore verkligen fräckt att få åka dit en dag, men det är ju ingen liten flygtripp. Fast väl där är det visst rätt billig mat och boende, framför allt då vi erbjudits husrum hos Hannahs familj! Hur snällt är inte det? Snacka om livstids försändelser av knäckebröd! :o)

Men nu är det läggdags!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0