Hungrig igen...

Mina kollegor övertalade mig att följa med till en av fabriksrestaurangerna. Som tur var kan man gå inomhus hela vägen, men vad fräckt det var! Man går ju verkligen genom fabriken, och kan se flera olika steg i tillverkningen. Liksom när jag fick åka Blå tåget, blev jag helt fashinerad, men nu kan jag ju själv bestämma takten! Hade det inte varit för begränsad lunchtid, hade jag nog kunnat stå där hur länge som helst och bara tittat! Glott på de som monterar, kontrollerar, mäter och, tja ser till att bilen blir en bil! :o)
Den så kallade "marriagepoint" där kaross och underdel, med motor och allting möts och sätts ihop var ju hur kul som helst att se på! Det är ju så läckert att se de olika bilmodellerna komma hängande på rad, XC90, V70, S80 osv, osv i olika färger, och så ned till sin respektive underdel. Att det är så välsynkroniserat, så, så fräckt! Vilket coolt ställe jag jobbar på! :o) Är det bara jag som fashineras av att se hur saker och ting tillverkas? Oo fick ju besöka fabriken i Barcelona med de stora kärlen på tusen liter där de blandade ihop allting som skulle bli tex ett hårschampo, hur fräckt som helst juh! Hur konstruerar man maskiner som gör allting så synkroniserat och snabbt? En robot som håller och skruvar med milimeterprecision, eller en annan som fyller vaniljkräm mellan kex på kexfabriken, medan en annan lägger dit "locket"! Jag är sååå fashinerad!

Innebandy idag, och jag är seg så det förslår, för att inte tala om hungrig! Men med tanke på de dubbla Creme bruleerna som jag intog för mindre än två dagar sedan, är det bäst jag pallrar mig iväg! Det brukar ju kännas bättre när man väl kommit igång också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0