Kvittningsbart?

Har lite dåligt samvete. Blodcentralerna har gått ut i radion om den brist de har nu, och vi har fått våra kallelser för någon vecka sedan, men inte haft tid! Undrar om grissprutan medför att man inte får lämna en viss tid efteråt? Har för mig det var så när vi fick våra vaccinationssprutor inför Cap Verde-resan, men det kanske är skillnad på vaccin och vaccin. Det är ett himla spring för grisvaccinet, folk som vill få in grejer i kroppen! Själv vill jag bara tömma ur, typ 4,5 deciliter blod till de som behöver. Hinns inte innan Barcelona, så det dåliga samvetet får hålla i sig ett tag till. Förlåt!
Varför är det inte fler som lämnar blod? Det är ju så trevligt, och behövs så väl! Kanske någon grymtar (ha-ha!) om inkonsekvens eller något nu, att jag hymlar om att hjälpa andra genom att lämna blod, men bidrar(?) till svinaktig spridning genom att inte vaccinera mig. Jaja, men jag föredrar att i mesta möjliga mån undvika att panikinjiceras med något, och bidrar till mänsklighetens överlevnad på annat sätt. Kanske det går jämt ut.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tror nog det duger bra att ni lämnar blod EFTER ni kommit hem. :o)



Jag var också blodgivare. När jag var ung. Nu får jag inte lämna mer då jag har för dåliga värden. Jag har så lågt blodtryck att de inte får ut alla decilitrarna som de måste ha... :o(

2009-11-25 @ 12:32:36
Postat av: Linda till Anna

Ujuj, nu får du oss att låta lastgamla! "När jag var ung..." ;o) Men det är så synd att de som vill ge men inte kan! Men du har gjort det förut, och viljan är där! :o)

2009-11-25 @ 12:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0