Avresedag

Om tio minuter skulle jag en vanlig dag ha varit på jobbet, men nu sitter jag här i soffan och tar det lugnt medan Oo och Maja snusar i sängvärmen. Jag antar att vanan att kliva upp tidigare, plus Fias rastlösa tassande och ljud (samt att jag var vansinnigt kissnödig) fick mig att till slut kliva upp.

Det blev hela två deltagare på passet igår, och av den statistik som vi nu för på ett papper i salen, så är det inte mycket bättre på de andra passen. Frågan är ju nu hur de kommer att göra med gruppträningen där ute efter jul. Jag har svårt att se hur de kan motivera fortsatta pass där utan några former av åtgärder som marknadsföring eller liknande.

Direkt jag kom hem ställde jag mig i köket för att tillaga de spättafiléer som jag avsåg att göra redan i början av veckan. Oo som kommit hem tidigare under dagen hade redan käkat, så det blev panerade filéer med kräftsås och potatismos. Duktigt värre, och föga kul att göra åt bara sig själv. Men nu blev det två matlådor i alla fall. Jag hade inga mängder i receptet att följa, så kräftsåsen fick lite för mycket lök, men den skulle också funka bra i en bakad potatis. Gräddfil, hackad rödlök, hackat kokt ägg, hackade kräftstjärtar, dill, salt och peppar. Till en bakpotatis skulle jag dock ta creme fraiche eller nåt, då gräddfilen blev väldigt rinnig.
Efter middag började jag packa så smått, och fick väl det mesta gjort innan jag slog mig ned i soffan med Oo och såg slutet på "So you think you can dance". Vi är så megaimponerade av de som är riktigt duktiga, och gröna av avund. Vilken kroppskontroll, vilken styrka!

Vid tio ska vi åka till Mölndal och Tomas som skjutsar ut oss till Landvetter. En mellanlandning i Köpenhamn (hinner man ens upp i luften?), och så vidare till Barcelona. Tydligen är det "El classico" där på söndag, nån fotbollsmatch där Zlatan ska spela, och Oo grämer sig hejdlöst över att vi åker hem just då. Men å andra sidan är det nog rätt hopplöst att få tag på biljetter, för att inte tala om vad de kostar! Men visst hade det varit lite coolt. Arenan är ju inte direkt som lilla Gamla Ullevi!
Nu har Oos alarm ljudit, så det börjar vara dags att röra på sig lite. Ska tömma kattlådan och fylla på med sand, och allmänt försöka röja upp lite i röran här hemma. Oo gick ju över till grannarna och frågade om katthjälp, vilket var helt ok. De är så gulliga, och jag har så dåligt samvete för dom! De är så sociala och har bjudit över oss flera gånger, vill alltid småprata lite över häcken och så, men vi är ju nästan aldrig hemma, och har aldrig bjudit över dom, förutom vid ett tillfälle när vi nästan var nyinflyttade. Dessutom kommer vi att måsta be dom om hjälp igen när vi åker till Sälen, och även om de gärna gör det, då hon är omåttligt förtjust i våra katter, så känns det inte riktigt bra i samvetet.

Jag kommer inte att ta med min laptop, utan får använda Oos istället. Duktigt va? Insåg faktiskt att det nog var lite onödigt ändå att släpa med sig två stycken, och min bara för att kunna blogga! :o)


Kommentarer
Postat av: Elin

Bara för att kunna blogga? Det måste ju vara den absolut viktigaste uppgiften?! ;)



El classico ja... hörde om det på tv nu, hade nog vart tufft och Johan pratade om det på innebandyn och var lite besviken att ni missar det... men så sa han nåt i stil med "Men betala typ 5000 för en biljett är ju ganska mycket pengar, och jag vet inte om Linda uppskattar fotbollen så mycket". Hehe, men du uppskattar ju männirkosna, bilen som säkerligen kör i n bollen, säkerhetskontrollerna, vakterna osv. Du skulle ju fått mer valuta för pengarna eftersom du isf skulle ha mer att titta på ;)



Trevlig resa! Hoppas nu att ni får en riktigt härlig resa!

2009-11-26 @ 08:12:06
Postat av: Daniel

Gött med fisk att slafsa i sej!



Njut av resan nu! Tänk på mej!

2009-11-26 @ 08:36:07
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Storstrumpan

VA !!! Klockan är ju över tio och du har inte uppdaterat din blogg-hojja !



Ni måste absolut äta mycke Tapas i Barca !!! Missa inte La Sagrada Familia (oj då stavning ej ok. Köp inte öl av försäljare på La Rambla, täckmantel för starkare grejer, i burkarna...



Ha en mysig helg !!Kramar N

2009-11-27 @ 10:41:34
Postat av: Linda till Elin

Tack!

Ja, jag hade faktiskt tyckt det varit lite haftigt att ga pa en sadan match, men shit vilka pengar! Och en framfor pa planet fran Sverige horde vi saga att han kote biljetterna i somras!

2009-11-27 @ 12:42:08
Postat av: Linda till Daniel

Tack sa mycket! Haha, kanske! ;o)

2009-11-27 @ 12:42:49
Postat av: Linda till Storstrumpan!

Tapas ska vi absolut prova! Och kolla upp det dar familiagrejen! :o)

Tack detsamma!

Kram systeryster

2009-11-27 @ 12:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0