Znark!

Jag verkar fortfarande gå på Hawaii-tid eller något. Jag som alltid brukar vara så himla kvällstrött, somna utan problem och sova gott hela natten! Nu är det ombytta roller, där Oo är helt slut på kvällen och somnar som en klubbad säl. Jag ligger pigg framför tv:n och tvingar mig att stänga av och försöka somna. Vaknar lätt, men somnar som tur var om ganska lätt också. Och är helt död på morgonen. Jag som brukar ha lätt för att komma igång! Denna vecka har det tagit halva dagen innan jag är mig själv! Och det har varit en konstig trötthet, liksom i både kropp och knopp, så seg att man bara velat lägga sig och sova vart som helst!
Denna morgon och förmiddag har jag hållit i en kurs som hållit mig igång, men nu känner jag den där segheten smyga på mig igen! Behöver kanske lunch.

Efter att ha puttat på Oo, fick vi grejat en timme ungefär igårkväll. Sedan var det House följt av Hells kitchen. Jag upptäckte att den orkidé jag fick av min mentorselev Oscar när jag slutade, nu blommar igen! Jag har aldrig lyckats få en orkidé att blomma igen! Alltid har det bara slutat med den ynkliga bladrosetten och intorkade stänglar som sticker upp.

Efter jobbet ska jag knö in till stan och Skattemyndigheten för att visa fram vigselbeviset. Sedan blir det kanske lite mera grejat hemma. Har dock inte hunnit se hela combat-dvd:n en enda gång ännu! Bara en gång, och då somnade jag innan låt fyra!

Nej, nu är det dags för lunch!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har samma problem. På kvällarna speedad och på mornarna trött som en traktor.





2009-05-27 @ 12:08:32
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Hahaha! "Trött som en traktor"?? Den var ny!! XoD



Men jag vet inte riktigt om jag gillar denna nya ordning. Hellre morgonpigg än kvällstrött!

2009-05-27 @ 12:28:48
Postat av: Anna

Samma här. :o)

2009-05-27 @ 21:21:15
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Marita

Visst är det skoj när en ny stängel får liv igen på orkideen-ibland får de gamla stänglarna liv de med-men har de torkat är det bara o klippa av just den stängeln o vips så kommer där en ny nån annan stans istället.

Min favoritblomma helt klart.



Ha det



2009-05-27 @ 21:38:41
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0