Sol ute...

Sitter och knaprar M&M:s mellan ärenden och maildiskussion med Oo. Det är bra att kommunicera! :o)

Det har varit riktigt fullt upp idag, med mycket ärenden som pluppat in i min lista. Försöker lyssna på combatmusiken emellanåt.




Det märks att sommaren är på gång! Deltagarantalet höll ju i sig där efter nyåret, men nu börjar solen locka bort dom mer och mer. Sista gången jag kör koreografi nummer 39, så ganska tacksamt att det inte blir till en full sal. Har en känsla av att minnet kan svika! Det var ju rålängesedan jag höll ett pass nu! Känner lite oroligheter i magen, nästan á la Hawaii-hiking! Nej, hur var det nu? Det ordnar sig! :o)
Det ser fortfarande ut att blåsa lite friskt ute, men solen skiner från blå himmel. Jag ska försöka stanna vid återvinningsstationen på vägen hem och dumpa allt jag har i bagaget. Är bara rädd att frigoliten är för tjock för att gå ned i de smala öppningarna. Rackarns ungar, varför ska de hålla på och klättra in i dom!?

På något sätt har det spridit sig, för många inköpare gratulerar när jag ringer upp! Men Helena och Christoffer som blev kvar har ju antagligen fått förklara varför de helt plötsligt ringer upp istället för mig under lång tid.
Men nu är jag som sagt tillbaka, tillbaka till verkligheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0