En snabbis!

Hungrig som en varg! Har inte hunnit skriva en rad i helgen, men nu är Kondi klar! Monica kom och hjälpte till med köket igår, så all städning fick vi avklarad! Idag ska Oo och Tomas fylla en släpvagn och köra till tippen med en massa bråt som ingen ville ha, trots gratis utdelning i annons på Blocket.
Är måttligt stel också efter kvartalen i lördags. Nya combatkoreografin är...sådär. Musiken hör till de sämre tyvärr, men samtidigt är det lägligt, då mitt pass ju försvinner på sommarschemat.

Ikväll är det vaktjobb på Gamla Ullevi, så vi båda kommer hem sent idag.

Har avslutat elnätet för Kondi, vilka meddelar e-on som vi haft förbrukningen hos. Hemförsäkringen är också avslutad, och sopor- samt vattengrejset är på gång.

Skattemyndigheten ringde och meddelade att de inte godtog kopia på vigselbeviset som prästen skickade. De måste se orginalet, så jag får krångla mig in till Nordstan och deras kontor där under veckan. Så egentligen är vi inte riktigt gifta då ännu! Fast för mig är vi det...och alla andra också. Får se till att få undan pappersexercisen så snart som möjligt.

Nu är det dags för lunch!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Du har väl vaktbrickan med dig så du slipper tykna tomtar vid ingången? :)

2009-05-25 @ 12:54:37
Postat av: Linda till Stefan

Hehe, grr! Ja, det är nästan så jag hoppas att det är samme kille/tomte som är där när jag kommer dit!!

2009-05-25 @ 13:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0