Wee!

Jag har varit dålig på att uppdatera om försäljningan av "Kondi" som jag nu kallar gamla huset. "Igla" är nya och "Kondi" gamla, ok?
Vi bytte ju mäklare till m2 efter nyår, och om det är viss förändring på bomarknaden, eller att julen som allmänt är en lågsäsong för husköp, har spelat in (troligtvis bådadera), så var i varje fall intresset för visningarna ofantligt mycket större! Tiotalet visningar vid fyra olika tillfällen före, under och efter denna helg.
Mäklaren är skyldig att informera säljaren om inkomna bud. Vi har fått 1,7 av tidigare intressenter hos förra mäklaren. Vårt utgångspris var 1,75.
Oo vidarebefodrar de bud han får från mäklaren, och nu fick jag första!



Tydligen hade mäklaren också ringt Oo, och då hade han fått ännu ett bud, 1,815! Mäklaren hade inte varit i kontakt med alla ännu, men något spännande känns det! Får vi nu detta, så får vi undan topplånet på "Igla" som slukar ränta och amortering.

En annan trevlighet är att våra vigselringar är klara! Oo hämtar dom på vägen från jobbet. Vi har redan betalat en del av dom under de tillfällen vi varit där. Guldsmeden föredrar ju kontanter, så vi har pytsat till lite de gånger vi haft sådana. Sedan fick jag även en slant för de guldringar jag ärvde av Rose-Marie och jag aldrig skulle använda. Har jag berättat att en av ringarna hade en kindtand i sig? Vem vill gå omkring med en ring med en kindtand!?

Hur som helst, så saknades nu totalt 7610 spänn. Men jag kommer ju att vilja ta på mig ringen med en gång! Får man det? :o) Ska se om jag med mina amatörmässiga fotokunskaper kan få till någon bra bild på dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0