Voff!

Ninas Anders ringde och skällde på mig för att jag låtit mig snackas omkull av en desperat gummiman som så tydligt proklamerade mot däck på nätet. Han fick mig positiv till dackonline.se igen, så jag nu är inne på att beställa därifrån ändå. Ja, jag är lättpåverkad!
 
Passet igår gick bra, men det kändes i axlarna att jag körde kvällen innan också. Jag är inte van vid två pass på varandra. Och ikväll är det dags igen!
Min mungipa var på riktigt dåligt humör, eller själva sprickan i mungipan hade faktiskt slutit sig. Istället hade den verkat i det dolda och sett till att skapa nya sprickor i grannområdet! Det syntes som sagt inte mycket, men de vätskade och hade sig. Läpparna var frösktorra, och jag insåg att Idomin var vad jag behövde!
Gjorde en chansning på vägen hem, men lilla Ica Gunnilse hade det! Det var inte mycket kvar av kvällen sedan, men jag märkte lindring med en gång (psykologins kraft tro?).
Idag är det mycket bättre, så jag fortsätter ha halvvit mun resten av dagen! Senast jag använde Idomin var nog som liten förkyld tösabit och man skavt sönder sig under näsan av allt snytande. Då kletade mamma på ett lager Idomin, så det nästan blev lite nostalgi när man kände lukten i näsborrarna igen!

Underbart att ha Oo hemma igen också. Tillvaron är så tom utan honom, så det var kramkalas när vi till slut var hemma båda två. Jag från combaten, han från Gais träningsmatch som han åkte till direkt efter hemkomsten från Stockholm.

Jag har fortfarande inte fått iväg Jennys mössor! Jag har varit hemma, eller på hemväg så sent att postställena hunnit stänga! Idag ska jag träffa Oo på Frölunda efter jobbet. Han har innebandy och jag ju min combat. Då kanske jag kan hitta ett postställe och få iväg dom.
Oo meddelade också att han skickat länk till denna blogg till en av de gamla vännerna i San Francicso, så ska man måsta börja skriva på engelska nu!? Heh, tror inte det! Nej, han ville bara visa bilderna från förlovningen. :o)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Voff?

2009-03-05 @ 09:48:35
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Ja, jag fick ju skäll av Anders! ;o)

2009-03-05 @ 10:16:55
Postat av: Anna

:o)

2009-03-05 @ 19:29:09
URL: http://andasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0