Våfflor?

Nope, det bidde inga sådana för mig igår, våffeldagen till trots! Jag hade funderingar på att göra det till Oo kom hem från sitt möte, men då det visade sig att han bjöds på sådana där, så var han inte så sugen längre!
Däremot blev det sushi tillsammans med Oo nere i Kungsmässan! Mums! Sedan gick vi en sväng i affärerna där vi naturligtvis hittade något att lägga pengar på! Förutom ännu ett DS-spel, köpte jag en fin anteckningsbok att ha med på vår USA-resa. Jag tänkte försöka föra dagbok medan vi är där, då det kan vara kul att ha kvar efteråt. Så här i efterhand skulle man ha gjort det under Kap Verde-resan också, men istället för att vara efterklok tänkte jag nu ta lärdom och anteckna under denna resa!

Sedan jag kommit hem ägnade jag någon timme framför combat-dvd:n samtidigt som jag gick bet på några av "Professor Layton and the Curious Village":s gåtor! Det är ganska knäckande att frustrerat läsa problemet för Oo när han är på väg hem, och han säger det korrekta svaret innan man knappt hunnit läsa färdigt!

Dessa har sin fabrik (kallas det så i dessa sammanhang?), i Storås som jag passerar varje dag! Jag försöker övertala Oo att söka jobb där, men han anser att jag skulle passa bättre. Förstår inte varför...



Knäppte en bild av Gråbovägens lämmeltåg också. Jag fortsätter min omtänksamma och medmänskliga körstil, och släpper in väntande stackare när jag har möjlighet. Mötte nummer 165 på Hisingen, så har jag tur är jag kanske framme vid bilen framför innan vi åker västerut! Synd att inte bilder räknas...

Idag blir det hela nya combatpasset på egen hand! Det bubblar lite i magen när jag tänker på det!


Kom också på att detta egentligen skulle ha varit min sista arbetsdag! Fick sparken. Och så ångrade de sig. Så imorgon tänkte jag komma hit igen.

Kommentarer
Postat av: Elin

Förstår inte vad Oo menar, han gillar väl chips och sånt?! ;)

Hehe, du skrev i ett inlägg för ett tag sen om att dina träningstoppar blivit kortare (!?) och att du såg det som en effekt av att du slutat med p-piller...?! Hehe, tror inte att ett jobb på Estrella löser det, även om det handlar om potatis ;) Fast å andra sidan, om man jobbar med det så kanske man inte alls är sugen på att äta av det... :)

2009-03-26 @ 09:13:49
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Linda till Elin

Nej, jag fattar inte heller! Han gillar det ju så mycket att han kan ta hem massor, och orkar inte han äta upp allt, så kan jag ju offra mig. Jag menar hallå, potatis är väl nyttigt?? :o)

2009-03-26 @ 10:29:05
Postat av: Marita

Blev inga våfflor i denna familjen igår heller...hade helt glömt av den dagen om jag ska va helt ärlig...men har lovat alla barn(inkl.)maken våfflor idag istället...får bli kvällsmaten det.



Mums för chips-där hade jag lätt velat jobba ett tag iallafall-o jag håller med potatis måste väl ändå va nyttigt....;)



//Marita

2009-03-26 @ 11:59:35
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Marita

Mm, gott! Med sylt och grädde!



Hehe, exakt!

2009-03-26 @ 15:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0