Tillbaka igen!

Det är hemskt att erkänna, men det är lite småjobbigt att vara utan Internet hemma! Man känner sig... avskärmad! Jag och Johan diskuterade att åka till Bauhaus eller vad det nu var, men visste inte hur länge de hade öppet.
-Vi får väl kolla på nät...nehej.
Vi är inte beroende av nätet för arbete, eller andra livsnödvändiga anledningar. Vi vill bara ha tillgång! Veta att vi är blott ett musklick ifrån den vida, vida webben! Oo har spelat Diablo, och jag har...inte påbörjat någon ny stickning. Utan istället påbörjat Jens vad-han-nu-hettes "Snabba cash". (Lapidius?). Det blev lite shopping av piasavakvast, även kallad sop och halvdan storhandling av livsmedel innan jag drog iväg och körde kvartal på Lindholmen. Nya passet är ganska bra. Inte wow, som det känts ibland, men ok. Så nu är det plugga pass som gäller!

Lördagens innebandy blev en seg historia. Jag var inte riktigt på topp i kroppen! Jag sov någon timme sedan medan Oo spelade Dibbe. Sedan bjöds det på fläskfilé med ugnsstekt potatis med underbar sås hos Andreas och Elin. Sedan blev det allsång till Carolines "Snälla, snälla" som vi överlyckliga (öh) såg gå vidare till Globen från "Andra chansen".
Vaktjobb på fredag kunde jag konstatera, då Scotts mycket riktigt inte klarade sig vidare.


Fråga: Är det bara Oo, eller finns det fler där ute som lämnar sådana här högar efter sig på golvet? Gärna i badrummet eller intill sängen? Jag kan inte låta bli att brista i skratt när jag ser dom! Inte sällan ligger ett par kalsonger prydligt på toppen också, så allting är klart att kliva i sedan om ägaren önskar!





Nu ska jag dra iväg till PVH för att hålla lite kurs!

Kommentarer
Postat av: Anna

Här har du en. Resten av familjen är likadan... Hehehe.

2009-03-09 @ 12:45:04
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Elin

hehe, får nog erkänna att jag också lämnar klädhögar men jag är inte ensam om det hemma hos oss! :)



Hörde att oo ville ha Snälla, snälla som ringsignal?! Han gillar ju den låten skarpt! ;)

2009-03-09 @ 12:47:45
Postat av: Linda till Anna

Okej, jag kan nog bilda en och annan hög också, fast inte så prydliga! :o)

2009-03-09 @ 12:51:16
Postat av: Linda till Elin

Ja, kan skrynklar ihop ansiktet av lycka varje gång han hör den! Fniss!

2009-03-09 @ 12:52:10
Postat av: Anna

Emma klarar av att göra en sån hög av alla sina ytterkläder. Det är duktigt. Det är liksom en hög mitt på golvet och ett par vinterkängor som sticker upp där mitt i allt. :o)



Jag gillar Snälla snälla. Kanske ingen schlager men bra på sitt speciella sätt.

2009-03-09 @ 14:58:58
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Marita

Jag känner helt klart igen högen av kläder...har ett helt gäng med sånna högar i detta huset....nedanför varjes säng nästan...



Men värst är våran skohög som alltid blir innanför ytterdörren....konstigt att 5 personer i denna familjen aldrig kan ställa upp sina skor på den 3 våningar höga skohyllan som riktigt gapar tom efter lite skor....



//Marita

2009-03-09 @ 16:13:55
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Marita

Konstigt att ett par skor kan vara så tunga! :oP Men vi är bara två, och får ändå snubbla över högen innanför dörren. Det bådar inte gott!

2009-03-09 @ 16:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0