Slut!

Oo, ringde nu på väg från jobbet. Efter att alla fått säga sitt, är slutbudet nu 1 900 000 kronor! Kanske skrivs kontrakt redan ikväll! Ett par nära 30-årsåldern som nu har en bostadsrätt i Frölunda. Nu återstår då att se vilket övertagningsdatum det blir. Praxis är ju tre månader, men vi ser det ju gärna tidigare! Dock ska ju dom antagligen få sitt sålt också, så vi får se hur det blir. Man kan tydligen sätta en gräns på max tre månader, då de måste ta över det vare sig de fått sitt sålt eller inte.
Detta innebär att vi blir av med topplånet på Igla och i varje fall större delen av det lån med amorteringskrav! Tjohoo!
Eller i varje fall ett litet försiktigt tjo-ho. Ingenting är ju klart ännu.

Nu var Oo på väg att hämta ringarna! Wee!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

SV; Den anledningen som sa att dom inte släppte in fler vad för att det var för bråkigt i kön, men många hade dragit när vi kom dit (kanske 2 timmar efter att dom "stängt) och det var i princip helt lugnt så jag fattar inte varför dom inte började igen...

Sen så säger jag inte att det var vakternas fel att de inte kom in fler folk (det var långt ifrån fullt därinne enligt en av dom) så de skyller jag verkligen inte på dom!

Men sen var det en vakt som tydligen hade för tråkigt (eller bara ville ha lite makt???) som gick och muckade med alla där + att han i princip misshandlade mej utan anledning så... :(

2009-03-18 @ 00:11:42
URL: http://mysig.webblogg.se/
Postat av: Linda till Jennifer

Tyvärr finns det rötägg i alla branscher. Kan bara beklaga att det drabbade dig och andra i detta fall. De drar ned ryktet för de andra som försöker och gör ett bra jobb.

Har du blivit misshandlad ska du göra en anmälan till polisen, då det säkert finns vittned då detta väl skedde vid en entré full med folk?



Sedan kan man tycka arrangören kunde ha öppnat entrén igen när lugnet lagt sig! Kikade lite på arrangörernas hemsida, och det ser ut som två unga privatpersoner? Man kan se det lite som en privat fest hemma hos vem som helst, tex du själv. Eftersom du anordnar festen är det upp till dig om du vill ta betalt av gästerna för att de ska få vara med. Det är också upp till dig när och hur du vill släppa in gästerna, likaså om du inte vill släppa in dom alls, så länge du inte diskriminerar. Av deras svar på hemsidan får jag intryck av att de agerade lite som just privatpersoner och lite mindre som proffesionella arrangörer (vilket ju är upp till dem hur de vill vara). Detta på så sätt att det blev bråk och strul, vilket medförde obehag och ökade risker för dom och er. De hade satt regler, vilket inte respekterades av somliga, och då blev de "sura"(?) och stängde insläppet helt. Skittrist för de som skötte sig, onödigt kan tyckas då det senare lugnade ner sig, men helt i arrangörernas rätt att göra. Beklagar mina långa kommentarer! :o)

2009-03-18 @ 08:20:48
Postat av: Marita

Hur har jag missat detta inlägget??



Grattis måste jag ju bara säga till att det verkar bli sålt nu.Hoppas inte de drar sig ur-men det tror jag inte:))



Skönt sen när ni slipper 2 hyror.



//Marita

2009-03-18 @ 18:57:29
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: ELin

GRATTIS!!!!!

2009-03-18 @ 20:21:43
Postat av: Linda till Marita

Tack! Ja, det hoppas jag verkligen inte att de kommer att göra!

2009-03-18 @ 21:25:52
Postat av: Linda till Elin

Tacktack! :o)

2009-03-18 @ 21:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0