Öörk!

Oo tyckte det var dyrt med 4800 för monterade vinterdäck, samt att de skulle ha 1000 spänn bara för att montera. Så jag ringde Däckteam för att få ett annat pris. 1708 spänn! Om man inte köper däcken hos dom alltså. Annars är det inbakat i priset. Däckkarln malde på om alla exempel och erfarenheter han haft av Internetinköpta däck, och allmänt vad man ska tänka på beträffande index hit och egenskaper dit. Jag blev alldeles snurrig, och visste till slut varken ut eller in.
Det enda jag fick ned med pennan, var att han kunde erbjuda Nankang-däck monterade och klara för 6096 spänn totalt.

Alla märken har ju femtioelva modeller beroende på vad man är ute efter, och vissa bilar får bara ha vissa modeller med vissa egenskaper. Inga garantier och så vidare om de monterar "andras" däck.
Det tar nästan emot att erkänna att han lyckades övertala mig att inte köpa däcken via nätet...Med tanke på vad det kostar att få dom monterade, så kommer man nästan ändå upp i samma pris som om man köpt dom hos gummiverkstaden direkt!
Jag tycker det är aptråkigt att klicka runt och kolla tester, läsa om vad som rekommenderas och vad man ska tänka på! En del tycker det är kul. Det tycker inte jag. Jag vill bara ha ett, förlåt, två par nya däck och veta att de är bra, lagliga, slitstarka och inte för dyra! Samtidigt som man inte bara vill ta första bästa som gummikarlarna stoppar under näsan och säger är såå prisvärda! Ska det vara så förbenat svårt!?
Aargh! Jag behöver ett combatpass nu!

Kommentarer
Postat av: Marita

Usch för bilar o dess reservdelar....ett nödvändigt ont tyvärr..



Vi fick lite småfel på besiktningen igår vi...minns inte vad grejerna hette-men in på verkstad måste den iallafall...imorrn redan...får se vad den notan slutar på sen.



//MArita

2009-03-05 @ 08:02:35
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Marita

Mm, håller verkligen med!



Ajdå, hoppas det inte är allltför allvarliga fel!

2009-03-05 @ 09:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0