Nytändning

Jag upplever en liten nytändning för mitt arbete! Sorterar, uppdaterar min kursinformation, lägger in fler kurstillfällen och vill ta tag i själva kursmaterialet och snygga till det.
Morgonens kurs med den applikationsansvariga berättade att inköparna är nöjda med mig och den support och utbildning de får! Jag vill lära mig mera och inte låta mig nöja med "det ligger inte under ditt ansvarsområde". För att kunna ge en bra support behöver jag veta mera om hur det fungerar runt omkring "min" applikation! Nu blev jag ju kvar här (återstår att se för hur länge, då nedskärningarna fortsätter), men då vill jag också göra ett ännu bättre jobb!

Elan verkade tro att mitt uppdrag bestod i enkel helpdesk, så kallad "first line support", men jag är ju den andra, "second line" av tre, där den tredje är programmerare som gör faktiska dataändringar, bygger upp applikationen, åtgärdar buggar och fel som jag och inköparna stöter på. "First line" kan bistå med inloggningsproblem och enklare frågor, men ser främst till att slussa ärendena vidare till rätt supportgrupp, där då jag är en av dessa. Man kan säga att jag är länken mellan användarna och programmerarna, som ska se till att användarna förstår programmet och hjälpa dom när de gjort något galet eller kört fast av en eller annan anledning.
Så skulle man kunna beskriva mitt arbete, plus utbildning där jag ansvarar för att ta fram kurser, kursmaterial och tillse att de finns tillgängliga för inköparna och alla andra som använder applikationen!
(Jag behöver Linda!!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0